Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 19:23

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-3: Διπλό μετά από 33 μήνες!

Γράφτηκε από τον

Εκμεταλλευόμενος της αδυναμίες της Αναγέννησης Παραλίας, ο Τέλλος Αγρας την κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου με 3-1 στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής που διεξήχθη στο “Γ. Λουκαρέας” και πέτυχε εκτός έδρας νίκη στην Α’ τοπική μετά από 33 μήνες!

Συγκεκριμένα ο Τέλλος Αγρας είχε να κερδίσει εκτός έδρας στην Α’ τοπική από τις 21 Ιανουαρίου του 2015 όταν είχε επικρατήσει με 3-0 του Ακρίτα Κορώνης.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων μπήκε αποφασισμένη για να κερδίσει το παιχνίδι και από το ξεκίνημα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργούσε φάσεις, ώστε να φτάσει στο γκολ. Στο πρώτο μέρος κατόρθωσε δύο φορές να βρει δίχτυα και να απελευθερωθεί από το όποιο άγχος είχαν οι παίκτες της. Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκαν και στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, που σημείωσαν ακόμη ένα γκολ εδραιώνοντας έτσι την επικράτηση τους.

Η Αναγέννηση σε ακόμη έναν αγώνα έπαιξε δίνοντας προσοχή στην άμυνα και από εκεί και μετά προσπάθησε να γίνει απειλητική για την εστία του Ντουγέρογλου. Λίγες φορές κατάφερε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή χωρίς να βρει χώρους και να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Τέλλου Αγρα. Στα τελευταία λεπτά η “Μπάρτσα” ευτύχησε να μειώσει το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσουλάκου. Γενικά φέτος είναι αδύναμη και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή ομάδα, καθώς έχουν αλλάξει πολλά. Πάντως θα πρέπει να αναφερθεί ότι παρά το φτωχό ρόστερ, οι παίκτες που χρησιμοποιεί στα παιχνίδια ο προπονητής Κώστας Στυλιανόπουλος καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φάσεις – γκολ

Στο 17' σέντρα του Ερέκη στο β' δοκάρι πετάχτηκε ο Γεωργιόπουλος δεν κοντρόλαρε όπως θα ήθελε την μπάλα, όμως τη συγκράτησε και έκανε αμέσως τη σέντρα στη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να πλασάρει ο Αλεξανδρόπουλος και έφτασε στο πίσω δοκάρι, όπου κινήθηκε ο Διακουμής, ο οποίος με σουτ "έγραψε" το 0-1. Στο 23' κάθετη πάσα του Φωτιάδη σε Διακουμή αυτός μπήκε στην περιοχή και πριν προλάβει να σουτάρει, ο Χριστόπουλος έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε. Στο 30' ο Διακουμής μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και προτίμησε να σουτάρει στην δεξιά γωνία του Χριστόπουλου, που απέκρουσε με τα πόδια και η μπάλα έφτασε στον Φωτιάδη ο οποίος σχεδόν από το σημείο του πέναλτι με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 35' σέντρα του Ερέκη για τον Αλεξανδρόπουλο, που από το ύψος του πέναλτι έκανε την κεφαλιά και ο Χριστόπουλος εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και απέκρουσε με το ένα χέρι σωτήρια σε κόρνερ. Στο 67' σε σέντρα του Ερέκη στο β' δοκάρι ο Γεωργιόπουλος έγινε αποδέκτης την μπάλας και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα σχεδόν στο "Γ" της εστίας του Χριστόπουλου και έκανε το 0-3. Στο 82' ο Δουρούμης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από το Λ.Ν. Ανδρώνη και ο διαιτητής Σκόρδος σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Τσουλάκος με εύστοχη εκτέλεση μείωσε σε 1-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σκόρδος, με βοηθούς διαιτητές τις Αθανασοπούλου, Στ. Τσαούση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Χριστόπουλος, Ταμπάκης, Τσουλάκος, Σταματόπουλος, Μαραβέλας (44' λ.τρ. Κωστέας), Δουρούμης, Σκαφιδάς (79' Καρμπαλιώτης), Μάλαμας, Αρβανίτης, Ξυδέας (83' Μαθιόπουλος), Χάντζος.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης (77' Μπούμπα), Ερέκη, Λ.Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Αλεξανδρόπουλος (60' Κοντογόνης), Αναστασόπουλος, Διακουμής, Γεωργιόπουλος, Φωτιάδης (88’ Λ.Χρ. Ανδρώνης).