Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 10:01

Επέστρεψε στον Τσικλητήρα ο Γιάννης Σεντεμέντες

Γράφτηκε από τον
Επέστρεψε στον Τσικλητήρα ο Γιάννης Σεντεμέντες

Λίγους μόνο μήνες κράτησε το “διαζύγιο” ανάμεσα στον Τσικλητήρα και το Γιάννη Σεντεμέντε.

Ο 25χρονος αμυντικός έδωσε προχθές το βράδυ τα χέρια με τη διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας και επιστρέφει στην Πύλο. Ο Σεντεμέντες στην αρχή της φετινής περιόδου εντάχθηκε στην Λευκίμμη Κέρκυρας από την οποία έμεινε ελεύθερος και αποφάσισε να γυρίσει στην πρώην ομάδα του.

Ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής είχε πέρυσι 11 συμμετοχές με τον Τσικλητήρα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Οπότε γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

"Η ομάδα μας ανακοινώνει με χαρά την επανέναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σεντεμέντε. Ο Γιάννης επανέρχεται στον Τσικλητήρα και με την εμπειρία του και τη δυναμική του θα ωθήσει την ομάδα μας προς την εκπλήρωση των στόχων της. Γιάννη καλώς ήλθες και πάλι στην ομάδα του Τσικλητήρα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Τσικλητήρα για την απόκτηση του Σεντεμέντε.

Το βάρος πλέον πέφτει στην απόκτηση επιθετικού, ενώ θα γίνει κίνηση και για μέσο. Οι ιθύνοντες του Τσικλητήρα βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με δύο παίκτες και αναμένει την απάντησή τους.

Η μεταγραφική ενίσχυση κρίνεται απαραίτητη με δεδομένο ότι το ρόστερ είναι μικρό και το πρωτάθλημα δύσκολο.

Αγωνιστικά, το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει πιθανότατα χωρίς κάποιο φιλικό παιχνίδι. Η Γ’ εθνικη ως γνωστόν διακόπτεται λόγω της 28ης Οκτωβρίου και τα ματς της 5ης αγωνιστικής θα γίνουν στις 5 Νοεμβρίου. Κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, να αποθεραπευτούν και να είναι διαθέσιμοι για τη μεσσηνιακή μονομαχία με την Καλαμάτα. Ο λόγος για τους Σβίγκο, Πύλιο και Χατζηστάμου.