Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 18:49

ΔΩΡΙΟ: «Σημαντικό τρίποντο για βαθμούς και ψυχολογία» δηλώνει ο Γ. Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Αρκετά σημαντική ήταν η νίκη που πέτυχε την Κυριακή στην έδρα του το Δώριο απέναντι στο Διαβολίτσι.

Μετά από τρεις αναμετρήσεις όπου είχε δύο ήττες (μία εκτός και μία εντός έδρας), αλλά και μια ισοπαλίας (εντός) το Δώριο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μια νίκη που έχει διπλή σημασία, όπως επισημαίνει ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αντωνόπουλος σε δηλώσεις του σήμερα στο "Notosport": «Ηταν σημαντική νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες για να βάλουμε τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Μετά την αποβολή του Νικητόπουλου αποσυντονιστήκαμε, χάσαμε το ρυθμό μας, αλλά καταφέραμε να το κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει ικανοποίηση για την απόδοση των παικτών, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο και του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτό το διάστημα».

Ο κ. Αντωνόπουλος στη συνέχεια των δηλώσεων του υποστηρίζει ότι για την  παραμονή υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα σε ότι αφορά την παραμονή. Δεν πρέπει να προδικάσουμε ότι κάποιες ομάδες έχουν πέσει. Εχει δρόμο και η ομάδα που θα έχει διάρκεια, σταθερή πορεία, λιγότερους τραυματισμούς θα καταφέρει να διεκδικήσει την παραμονή της».

Επόμενος αντίπαλος του Δωρίου είναι η Μεθώνη την οποία θα αντιμετωπίσει στην έδρα της. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο τιμωρημένος Αργύρης Νικητόπουλος, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με το Διαβολίτσι. Για την ώρα αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Τάσου Βεσέλη, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο στην προχθεσινή αναμέτρηση με το Διαβολίτσι. Μέσα στην εβδομάδα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Επίσης εκτός θα μείνει και ο Αντώνης Λούγκα, που συνεχίζει τη θεραπεία στο χέρι, αλλά παράλληλα συμμετέχει στις προπονήσεις, ώστε να επιστρέψει σιγά - σιγά στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και από αύριο θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Μεθώνη.