Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 14:15

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πετάει “φωτιές” στην επίθεση, με 27 γκολ σε 8 ματς!

Γράφτηκε από τον

Το 0-0 με την Ανδρούσα είναι μέχρι σήμερα η μοναδική απώλεια βαθμών του Παμίσου στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, αλλά και το μόνο παιχνίδι (αν προσθέσουμε και τα 5 του κυπέλλου), όπου οι Νησιώτες δεν βρήκαν δίχτυα.

Η ομάδα της Μεσσήνης μετρά 27 γκολ σε 8 αγωνιστικές και έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, ενώ στο κύπελλο έχει σκοράρει 11 φορές και είναι στους “4” του θεσμού. Το εισιτήριο για τον τελικό θα κριθεί στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στις 20 Δεκεμβρίου, έπειτα από το 1-1 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο “Γ. Λουκαρέας”. Εκεί όπου βρέθηκε ξανά προχθές ο Πάμισος, για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, τον οποίο κέρδισε με το ευρύ 7-0, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει και της Αναγέννησης στη Μεσσήνη στις 8 Οκτωβρίου. Οι υπόλοιπες νίκες των πρωτοπόρων και αήττητων στην Α’ τοπική, είναι εκτός 1-0 με Πανθουριακό, 4-2 με Κυπαρισσία, 2-1 με Ασπρόχωμα,και Ομόνοια και 4-2 εντός με Εράνη.

Ικανοποίηση για τους νέους

Τα παραπάνω αποτελέσματα φανερώνουν το”όπλο” του Παμίσου, που δεν είναι άλλο από την επίθεση, με το Λαθύρη να είναι με 8 γκολ ο πρώτος σκόρερ. Ο ικανός επιθετικός βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα στην αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ σκόρερ χρίστηκαν ακόμα οι Σταματελόπουλος, Ηλιόπουλος, Κάνιστρας, Μπαστακός και Μπογκντάνι. Ο τελευταίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 61’ στη θέση του Καραγιάννη, όπως επίσης και οι Βλάχος, Πανταζόπουλος αντί των Κατσιβαρδέα και Μωράκη, αντίστοιχα. Παίκτες δηλαδή, που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως επίσης και ο Καραπετιάν που ξεκίνησε βασικός. Ο Αλέξης Μαντζούνης έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση και την απόδοση των “πρασίνων”, που παραμένουν στην κορυφή.

Σήμερα υπάρχει ρεπό και από την Τετάρτη ξεκινά η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με το αήττητο και 4ο στη βαθμολογία Διαβολίτσι, που έχει και την καλύτερη άμυνα της Α’ τοπικής με μόλις 3 γκολ παθητικό.

Εκτός πλάνων είναι μόνο ο τραυματίας Μπίσα.