Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018 11:34

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με νεαρούς στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με νεαρούς στα Φιλιατρά

 

Με αρκετούς νεαρούς στην αποστολή, θα μεταβεί ο Πανθουριακός σήμερα στα Φιλιατρά για να αντιμετωπίσει στις 6 το απόγευμα την Εράνη, στον πρώτο αγώνα για τη Β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Πρόκειται για τους νεαρούς παίκτες Γιάννη Δημόπουλο, Γιάννη Πικιό, Αποστόλη Μωργαγιάννη, Νίκο Λέσι, Ανδρέα Μυστριώτη, Ντότσα Πάσχο, Κώστα Τσαγκλή, Βασίλη Τσακαλάκο, Αυγουστή Παναγιωτόπουλο, Δημήτρη Κοντογεώργη (όλοι 16 ετών), που προέρχονται από τον Π.Σ. “Η Καλαμάτα”.

Αγωνιστικά προβλήματα ή απουσίες λόγω δελτίων δεν υπάρχουν και ο Παναγιώτης Δρούγας (φωτό), θα έχει στη διάθεση του όλα τα παιδιά με τα οποία δουλεύει από την αρχή της προετοιμασίας. Κανονικά στη διάθεση του έχουν τεθεί και οι 4 παίκτες Θεόδωρος Σταθάς, Πασχάλης Παντσιώτης, Θέμις Καράμπελας και Μάριος Μπιτσάνης, που την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκαν για ένα μόνο ματς με τη φανέλα της Καλαμάτας σε παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδας.

Επίσης, ο Παναγιώτης Δρούγας μπορεί να υπολογίζει και στα τρία τελευταία αποκτήματα, τους Φώτη Φωτιάδη (έπαιζε στη Σπερχογεία), Ηρακλή Ζαφειρόπουλο (από το Ασπρόχωμα) και Γιώργο Κάϊα, που επέστρεψε από την Ομόνοια, στην οποία είχε δοθεί δανεικός.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση με την Εράνη για το κύπελλο, στον Πανθουριακό το αντιμετωπίζουν ως ένα δυνατό φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Η ομάδα της Θουρίας από φέτος θα λειτουργεί ως θυγατρική ομάδα της Καλαμάτας για το λόγο αυτό παραχωρήθηκαν και οι παραπάνω νεαροί παίκτες, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και σιγά-σιγά να επιστρέψουν στη “Μαύρη Θύελλα”. Ετσι ο στόχος του Πανθουριακού για την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε είναι η ανάδειξη των νεαρών παικτών, που στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό του, καθώς επίσης και σε όποια παιδιά δώσει μέσα στο επόμενο διάστημα η Καλαμάτα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων.