Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 19:05

Στον ΠΑΟΚ ο Καρέλης!

Γράφτηκε από τον
Στον ΠΑΟΚ ο Καρέλης!

Ο Νίκος Καρέλης επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, στον οποίον θ' αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Γκενκ. Στο 1.500.000 ευρώ τέθηκε η ρήτρα αγοράς του για το καλοκαίρι του 2019.

Αν και μέχρι χθες βρισκόταν πιο κοντά στην ΑΕΚ, τελικά θ' αγωνιστεί σε άλλον "Δικέφαλο". Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, Νίκος Καρέλης, θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα, θ' αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Γκενκ. Αν θέλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019, θα πρέπει να καταβάλει στους Βέλγους το ποσό του 1.500.000 ευρώ.

Ο 26χρονος επιστρέφει, έτσι, στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη και το 2012 πήγε στη Ρωσία για να φορέσει τη φανέλα της Άμκαρ Πέρμ.

Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε δυόμιση χρόνια με το "τριφύλλι" και τον Ιανουάριο του 2016 πωλήθηκε στην Γκενκ αντί 2.250.000 ευρώ. Την περυσινή σεζόν πέτυχε τέσσερα γκολ σε είκοσι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας μείνει μεγάλο διάστημα εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Πέτυχε άλλα δύο γκολ σε έντεκα εμφανίσει στο Europa League, ενώ την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη (1-4) επί της Φόλα Ές για τα προκριματικά του Europa League.

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ
Αυτονόητο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς. Αν και ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τον Σέρβο εξτρέμ, δεν κατάφερε να φθάσει σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ. Προφανώς και η περίπτωσή του εγκαταλείφθηκε, καθώς ο ΠΑΟΚ φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Νίκο Καρέλη.

Πηγή: sport24.gr