Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 12:40

Σήμερα τελικά η απόφαση για την ένσταση του Παμίσου

Γράφτηκε από τον

 

Σήμερα θα ανακοινωθεί τελικά η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε την Τετάρτη ο Πάμισος κατά της Καλαμάτας.

Η ένσταση εκδικάστηκε χθες από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας, αλλά παρότι αναμενόταν να βγει την ίδια μέρα η απόφαση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Πάμισος υποστηρίζει ότι είναι εκπρόθεσμη η συμμετοχή της "Μαύρης Θύελλας" στο κύπελλο Μεσσηνίας και ζητά να πάρει την πρόκριση χωρίς αγώνα, ενώ σε αυτή την περίπτωση προβλέπεται και αφαίρεση 3 βαθμών στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και πρόστιμο 500 ευρώ. Στην Καλαμάτα δεν ανησυχούν, μιας και όπως λένε συμμετέχουν απόλυτα νόμιμα στη διοργάνωση και έχουν κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να πάρουν το “οκ” συμμετοχής τους στη διοργάνωση. Ετσι θεωρούν ότι η ένσταση δεν έχει καμία τύχη.

Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι του Παμίσου σκέφτονται, όπως γράψαμε και χθες, να κυνηγήσουν την υπόθεση και στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, εφόσον δεν δικαιωθούν σε πρώτο βαθμό.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η ΕΠΣΜ θα ανακοινώσει τους διαιτητές του κυριακάτικου νοκ – άουτ μεταξύ τους προημιτελικού στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Παμίσου.

Νέος γυμναστής στην Καλαμάτα

Ο Νίκος Δημητρακόπουλος είναι από χθες ο νέος γυμναστής της Καλαμάτας, παίρνοντας τη θέση του Γιώργου Πολυμενέα, ο οποίος δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Δημητρακόπουλος, που έκανε το πρωί την πρώτη του προπόνηση με τη “Μαύρη Θύελλα”, σπούδασε επιστήμες των σπορ στο Σάντερλαντ. Ειδικεύτηκε στην αθλητική ιατρική και έκανε μεταπτυχιακό εργοφυσιολογίας στην Ατλάντα. Να σημειωθεί ότι εργάστηκε για μια τετραετία στην ΑΕΚ.

Τα δύο πρώτα χρόνια ως γυμναστής – εργοφυσιολόγος και τα επόμενα δύο χρόνια, ως εξωτερικός συνεργάτης για τα εργομετρικά,