Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 12:32

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αποχώρησε και ο Σιδηρόπουλος - Σε οριακό σημείο οι νησιώτες

Γράφτηκε από τον

 

Ο τελευταίος να... κλείσει την πόρτα στον Πάμισο.

Μετά την αποχώρηση του προπονητή Νίκου Κακαλέτρη, του τεχνικού διευθυντή Σάκη Παπαδόπουλου και του γενικού αρχηγού Γιώργου Πετρουλάκη, ήταν η σειρά του Βασίλη Σιδηρόπουλου να ανακοινώσει την αποχώρηση του από τον Πάμισο. Ο βασικός χρηματοδότης των “πρασίνων” από την Καβάλα όπου βρίσκεται, δήλωσε χθες στην “Ε” ότι έκλεισε γι’ αυτόν το κεφάλαιο Πάμισος. Πρακτικά τούτο σημαίνει ότι η ομάδα της Μεσσήνης πρέπει να βρει άλλες πηγές χρηματοδότησης για να βγάλει τη χρονιά, αλλά και ανθρώπους να τρέξουν το σύλλογο. Διότι ούτε ο Ζακυνθινός Κώστας Μυλωνάς πρόκειται να επιστρέψει, μετά τη φυγή Σιδηρόπουλου.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος του Παμίσου θα αναλάμβανε, όπως είχαμε γράψει, ενεργό ρόλο στην ομάδα ύστερα από την παραίτηση Πετρουλάκη, αλλά πλέον κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Με άλλα λόγια οι ντόπιοι παράγοντες είναι αυτοί που θα πρέπει να βρουν λύσεις, συγκροτώντας μια επιτροπή σωτηρίας. Ο κ. Σιδιηρόπουλος τόνισε μάλιστα ότι ο κ. Πετρουλάκης είναι ένας από αυτούς που μπορούν να κρατήσουν ψηλά την ομάδα και ενώ ο τελευταίος οδηγήθηκε στην παραίτηση λόγω των διαφωνιών με το βασικό χρηματοδότη!

Ο Πάμισος βρίσκεται πλέον σε οριακό σημείο χωρίς χρήματα, προπονητή, αλλά και παίκτες. Γιατί είναι δεδομένο ότι θα κουνήσουν μαντήλι οι περισσότεροι ξένοι παίκτες που ήρθαν στο Νησί. Ηδη ο βασικός γκολκίπερ Τσάμης μάζεψε την Τετάρτη τα πράγματά του και έφυγε, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν οι κεντρικοί αμυντικοί Δοδοντσάκης, Μπριλάκης, ο μεσοεπιθετικός Πόρρης και αρκετοί ακόμα. Και όλα αυτά ενώ αύριο υπάρχει το εκτός έδρας ματς με τον Αμβρυσσέα Διστόμου για την 5η αγωνιστική στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Η ομάδα λογικά θα μεταβεί αυθημερόν για να αγωνιστεί, αλλά είναι άγνωστο με πόσους παίκτες και με ποιους. Ουσιαστικά έχει μείνει μόνος ο γυμναστής Ευτύχης Τασιόπουλος και μαζί με τον Ηλία Ηλιόπουλο θα κατεβάσουν την ομάδα. Ο αρχηγός του Παμίσου θα πρέπει να αναλάβει και οργανωτικό ρόλο, βρίσκοντας τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν την ομάδα για να αποφύγει το χειρότερο σενάριο, που είναι η διάλυση.