Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 14:13

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Η προσοχή στο ματς με Αμβρυσσέα Διστόμου

Γράφτηκε από τον

 

Σε ένα ματς που έγινε σε... δύο δόσεις, η Καλαμάτα πέρασε νικηφόρα και από τη Μεσσήνη καθώς επικράτησε με 2-0 του Παμίσου πετυχαίνοντας την 8η νίκη της σε ισάριθμα ματς στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Θυμίζουμε ότι το ματς ξεκίνησε την Κυριακή αλλά διεκόπη στο 22’ λόγω βροχής. Συνεχίστηκε την Δευτέρα με την Καλαμάτα να κερδίζει χάρη στο γκολ του Μίνγκα στο 25’ και το αυτογκόλ του Μάραντου στο 84’. Η “Μαύρη Θύελλα” λοιπόν έφτασε τους 24 βαθμούς, αύξησε την διαφορά της στους 5 βαθμούς από τον Ασπρόπυργο που έφερε λευκή ισοπαλία με τον Αμβρυσσέα και πήγε στο +6 από τον Παναργειακό, ο οποίος όμως έχει ένα ματς λιγότερο καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας του με τον ΑΟ Εικοσιμίας.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος σχολιάζοντας το προχθεσινό ματς δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ειδικά με βάση τις συνθήκες που έγινε το ματς. Εδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Παμίσου για την προσπάθεια που κάνουν, ενώ τόνισε πως η Καλαμάτα κοιτάζει ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και θέλει να διευρύνει όσο μπορεί το νικηφόρο σερί που έχει στο πρωτάθλημα.

Από χθες η προσοχή στράφηκε στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, ο οποίος την Κυριακή έδειξε πως αποτελεί επικίνδυνο αντίπαλο μιας και πήρε ισοπαλία από τον Ασπρόπυργο. Αντωνιάδης, Αθανασόπουλος και Κάρλος ξεκίνησαν χθες τρέξιμο και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν και ποιοι από αυτούς θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής. Εκτός είναι σίγουρα οι τραυματίες Βούρας και Γιόνδης.