Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 17:57

Μια θέση στην 4άδα θέλει ο Ατρόμητος Πλατύ

Γράφτηκε από τον

 

Να πάρει μια θέση μέσα στην πρώτη 4άδα και να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από την περσινή, έχει ως στόχους του ο Ατρόμητος Πλατύ, που αρχίζει σήμερα την προετοιμασίας του.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Μικρομάνης, όπου θα γίνει και η γνωριμία των παλιών με τα νέα πρόσωπα. Στους ποδοσφαιριστές θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Στη συνέχεια θα μπουν στο γήπεδο για να κάνουν την πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου.

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει και φέτος, για δεύτερη σερί χρονιά, ο Δημήτρης Παυλόπουλος, ο οποίος στη διάρκεια της χρονιάς θα στηριχθεί στους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, τους 5 που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής σεζόν και σε όσους θα έρθουν στην ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι στιγμή η ομάδα έχει αποκτήσει τους αμυντικούς Αντώνη Λογκαράκη, Παναγιώτη Τζεμόπουλο, που έπαιζαν στον Εθνικό Καλαμάτας, τους τερματοφύλακες Κώστα Γεωργιόπουλο, Σπύρο Χαλκιά και τον επιθετικό Γιώργο Κοντόπουλο, με τους δύο τελευταίους να επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια. Ο Χαλκιάς αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Πλατύ για δύο χρόνια (τις περιόδους 2014-2015 και 2016-2017). Εχει πλούσιο βιογραφικό, αφού πέρα από τον Ατρόμητο έχει αγωνιστεί σε ομάδες Α’ τοπικής των ΕΠΣ Αρτας, Εβρου, Πειραιά και Αθηνών, ενώ έχει συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Αστυνομίας. Ο Κοντόπουλος βρισκόταν λόγω μετάθεσης στην Κρήτη, όπου και αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ τοπικής. Οι κινήσεις ενίσχυσης θα συνεχιστούν, καθώς στόχος είναι να αποκτηθούν μεσοπεπιθετικοί, μέσοι και αμυντικοί.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ