Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 13:39

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Να “σπάσει” το αήττητο του Παμίσου

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Να “σπάσει” το αήττητο του Παμίσου

Οπως με την Αβία, έτσι και στο τριφυλιακό ντέρμπι με την Εράνη η Κυπαρισσία έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες και έφυγε και πάλι με σκυμμένο το κεφάλι.

Ο ΑΟΚ γνώρισε την τρίτη ήττα σε εφτά παιχνίδια και βρίσκεται 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή της Α’ τοπικής και τον Πάμισο, τον οποίο θα υποδεχτεί μεθαύριο. Ενα οριακό ματς για την Κυπαρισσία παρότι βρισκόμαστε ακόμα στην 8η αγωνιστική, καθώς αν χάσει η διαφορά θα πάει σε διψήφιο νούμερο, ενώ με ισοπαλία θα παραμείνει στο -9.

Οριακό το κυριακάτικο ντέρμπι για τον ΑΟΚ

Η Κυπαρισσία θα ψάξει λοιπόν την πρώτη φετινή νίκη στα ντέρμπι ώστε να ξεκινήσει τη βαθμολογική της αντεπίθεση, αφού μετά τον Πάμισο το πρόγραμμα είναι βατό. Με τους ανταγωνιστές για τον τίτλο μετρά μέχρι σήμερα μια ισοπαλία (0-0 με Πανθουριακό) και μια ήττα (2-1 από την Εράνη). Ακόμα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που παραμένει αήττητος στην Α’ τοπικής, όπως και ο Πάμισος.

Η Κυπαρισσία έχει λοιπόν την ευκαιρία την Κυριακή να “σπάσει” το αήττητο των πρωτοπόρων και να μείνει ζωντανή στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

“Θα παίξουν δυο παραδοσιακές ομάδες που έχουν πολλά κοινά, όπως κόσμο και είναι τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε τη νίκη γοήτρου, αλλά και εγωισμού διότι οι εμφανίσεις μας μέχρι σήμερα δεν ανταμείβονται με βαθμούς. Πιστεύω αυτή τη φορά να συνδυάσουμε την καλή εμφάνιση με τη νίκη”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τάκης Παναγόπουλος για το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο τεχνικός του ΑΟΚ προσμένει και τη βοήθεια του κόσμου ώστε η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες και να μειώσει τη διαφορά από τους “πράσινους”. Η μοναδική απουσία είναι ο τιμωρημένος Κόλλιας.