Δευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 21:54

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χάνεται ο τίτλος μετά την ήττα στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Στην Τρίπολη είδε η Καλαμάτα να εκμηδενίζονται οι ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής μετά από την οδυνηρή ήττα από τον ψυχωμένο Παναρκαδικό.

Ετσι μετά το διπλό της Ερμιονίδας στην Καλαμάτα επί του Μεσσηνιακού η διαφορά ανέβηκε και πάλι στους έξι βαθμούς και ενώ απομένουν 9 αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει η ομάδα του Κρανιδίου να γκελάρει (μία ήττα και δύο ισοπαλίες) σε τρία ματς και συνάμα η τοπική μας ομάδα να κάνει το απόλυτο με εννέα νίκες για να κατακτήσει την πρώτη θέση. Πρόκειται για… τραβηγμένο σενάριο και όλοι καταλαβαίνουν πλέον πως το πρωτάθλημα οδεύει προς την Ερμιονίδα.

Γκόφας: "Τίποτα δεν πήγε
σωστά στην Τρίπολη"

Το ίδιο θεωρεί και ο τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" Μίλτος Γκόφας που παραδέχεται πως πλέον οι πιθανότητες για τον τίτλο είναι λιγοστές: "Είμαι προβληματισμένος για την κακή εμφάνιση στην Τρίπολη. Τίποτα δεν πήγε σωστά και κανείς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε το καλύτερο σε αυτά τα 9 παιχνίδια που μένουν. Είναι πολλά τα παιχνίδια, αλλά είναι μεγάλη και η διαφορά από την πρώτη θέση. Τις λίγες πιθανότητες που έχουμε για τον τίτλο πρέπει να της εξαντλήσουμε, δεν έχουμε περιθώριο για τίποτε άλλο".
Ο 55χρονος τεχνικός μιλώντας για την Ερμιονίδα τόνισε: "Είναι καλή ομάδα, αλλά έχει και την τύχη με το μέρος της… Εχει κερδίσει επτά ματς μετά το 90' και κάποια στιγμή μπορεί και να τους στραβώσει, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Οπως χάσαμε εμείς μπορεί να χάσουν κι αυτοί".

Τραυματισμοί και τιμωρίες

Από εκεί και πέρα τη Δευτέρα έγινε χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης στο δημοτικό στάδιο. Δεν προπονήθηκαν οι Χρήστος Καλαντζής και Γιάννης Τσόπελας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Καλαντζής έχει ενοχλήσεις στο δεξί πόδι (τράβηγμα) και χρειάζεται ξεκούραση, ενώ ο Τσόπελας που τραυματίστηκε στην δεξιά ωμοπλάτη έβγαλε ακτινογραφία και θα υποβληθεί σε ιατρική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για να είναι έτοιμος στο επόμενο ματς.
Ο Λιόλιος συνέχισε τη θεραπεία του και έκανε πρόγραμμα στον αγωνιστικό χώρο και πιθανότατα επιστρέφει στο ματς με τον Ατρόμητο Αχαΐας.
Σε αυτό το ματς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Μαρτίνος που αποβλήθηκε με τον Παναρκαδικό και ο Σκαρλάτος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Αντίθετα εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο Ζαχαρόπουλος.
Τέλος, κυκλοφόρησε μια φήμη πως ενδέχεται το ματς της Καλαμάτας με τον Ατρόμητο Αχαΐας να γίνει Σάββατο επειδή την Κυριακή 23 Μαρτίου είναι ημέρα γιορτής για την πόλη, όμως αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες…