Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 18:59

Τον Τανάσε στο λιμάνι στέλνουν οι Ρουμάνοι

Γράφτηκε από τον

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κρίστιαν Τανάσε αποκαλύπτει ο ρουμανικός Τύπος, με τα σχετικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» θα παρακολουθήσει τον 27χρονο μεσοεπιθετικό σε κάποιον από τους προσεχείς αγώνες της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Μάλιστα, ο προπονητής της ρουμανικής ομάδας Λόρενς Ρέγκεκαμπφ δήλωσε: «O Ολυμπιακός θα ήταν ένας καλός προορισμός για τον Τανάσε. Είναι μια ομάδα που έπαιξε άνοιξη στο Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Για κάθε σύλλογο θα είναι δύσκολο να πάρει παίκτες από τη Στεάουα. Ή αν το καταφέρουν, θα υποχρεωθούν να πληρώσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό. Ίσως κάπου στα 5 με 8 εκατομμύρια ευρώ αξίζει ο Τανάσε. Ο ιδιοκτήτης θα διαπραγματευθεί. Σήμερα του μίλησα και μου είπε πως δεν υπάρχουν προκαθορισμένες απαιτήσεις για κανέναν παίκτη.

Ο Τανάσε είναι ένας πολύ καλός παίκτης που έχει βελτιωθεί σημαντικά τελευταία. Είναι σε μια ηλικία που μπορείς να δεις πως είναι ένας ώριμος ποδοσφαιριστής. Ομάδες που αναζητούν μεγάλα αποτελέσματα θέλουν έναν τέτοιο παίκτη. Δεν ψάχνουμε να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές. Όλα εξαρτώνται από την προσφορά που μπορεί να έρθει. Ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να κρατήσει κανέναν με το ζόρι. Αν υπάρξουν καλές συμφωνίες, τους αφήνει να φύγουν».

Ο Τανάσε μετρά 126 συμμετοχές και 16 γκολ με τη φανέλα της Στεάουα από το 2009 και μετά, ενώ είναι και 36 φορές διεθνής, έχοντας σημειώσει 6 γκολ.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR