Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 11:31

ΕΡΑΝΗ: Τρίτη μεταγραφή ο Διονύσης Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Διονύσης Γεωργιόπουλος αποτελεί από χθες την τρίτη μεταγραφή της Εράνης.

Η Φιλιατρινή ομάδα συνεχίζει να ακολουθεί το πλάνο που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια, το οποίος δεν είναι άλλο από την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της σε θέσεις που έχει ανάγκη. Ετσι χθες προχώρησε στην απόκτηση του 24χρονου ακραίου επιθετικού, ο οποίος τη χρονιά που έφυγε αγωνιζόταν στην Κυπαρισσία. Μια σημαντική προσθήκη, με την οποία η Εράνη θα δυναμώσει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης της.

Μετά τη συμφωνία συνεργασία με τον Γεωργιόπουλο, η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για τη σεζόν 2020/21 με τον ακραίο επιθετικό μέσο Διονύση Γεωργιόπουλο. Ευχόμαστε στο Διονύση υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδος μας”.

Ο Γεωργιόπουλος έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Δωριέα Δωρίου και έχει αγωνιστεί σε Κυπαρισσία, Καλαμάτα, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Τσικλητήρα Πύλου και την αγωνιστική περίοδο, ήταν στην Κυπαρισσία.

Αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Εράνης, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές του Θεόδωρου Ντουγέρογλου και του Ορφέα Γκότση.

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Λυκούργος Ανδρώνης, Κώστας Μπεγλεκτσής, Γιώργος Πέππας, Παναγιώτης Κώτσος, Ανδρέας Χρονόπουλος και Φώτης Νικολακόπουλος.