Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 20:02

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Απέκτησε τους Αργεντινούς Μάσα και Ρόλε

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Απέκτησε τους Αργεντινούς Μάσα και Ρόλε

Δύο μεταγραφές, αμφότερες Αργεντινών παικτών, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες απέκτησαν τον 27χρονο επιθετικό Πάμπλο Μάσα, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, καθώς και τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Μάρτιν Ρόλε, ως δανεικό για ένα χρόνο από τη Σαν Λορέντζο.


Ο Μάσα προέρχεται από τη Ντάγκλας Χεγκ, με την οποία μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος Αργεντινής και επιλέχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της δεύτερης κατηγορίας. Εχει αγωνιστεί επίσης στις Χουβεντούδ ντε Περγκαμίνο, Ρίβερ Πλέιτ και Σπορτίβο Πάτρια. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που είχα και γι΄αυτό το λόγο θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που ο Αστέρας θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν ένα όνειρο για μένα η συμμετοχή μου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το οποίο θα γίνει πραγματικότητα μέσα από τον Αστέρα. Πρώτος στόχος μου είναι να κάνω καλές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεύτερος να πάει η ομάδα όσο μακρύτερα και ψηλότερα μπορεί. Θα ήθελα να υποσχεθώ σε όλους τους φίλους της ομάδας δουλειά, αφοσίωση, θυσία και ότι, στο μερίδιο που μου αναλογεί, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πάει όσο καλύτερα γίνεται ο Αστέρας».
Ο Μάρτιν Ρόλε ανήκε στη Σαν Λορέντζο αλλά αγωνιζόταν στην Αρσεναλ Σαραντί, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το κύπελλο Αργεντινής το 2013. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γκιγιέρμο Μπράουν, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις C.A.I. και Ολίμπο ντε Μπαχία Μπλάνκα. Ο 29χρονος παίκτης δήλωσε στην ιστοσελίδα του Αστέρα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχής που ήρθα στον Αστέρα. Θεωρώ πώς είναι πολύ σημαντική για μένα η μεταγραφή μου στον Αστέρα, τον οποίο είχα παρακολουθήσει σε κάποιους αγώνες πριν από λίγα χρόνια και πιστεύω πως είναι μία πολύ θετική εξέλιξη για την καριέρα μου. Πήρα τη γνώμη του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι (σ.σ. υπήρξαν συμπαίκτες στην C.A.I.) και του Χερόνιμο Μπαράλες, που μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τις φιλοδοξίες που μπορώ να πραγματοποιήσω μέσα από τον Αστέρα. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω τον Αστέρα, καθώς μέσα από τις προηγούμενες θητείες μου στις ομάδες της Αργεντινής και την εμπειρία που απέκτησα εκεί, πιστεύω πώς είναι καθοριστικά στοιχεία και μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του Αστέρα».