Τετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2021 15:15

Προεπιλογές για τις Μικτές Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Συνεχίστηκαν χθες οι προεπιλογές για τη στελέχωση των μικτών ομάδων παίδων και νέων της Μεσσηνίας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Θανάση Τσούκλερη και του τεχνικού διευθυντή Αγγελου Σκαφιδά, στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία ενώ στο γήπεδο παρευρέθη ο υπεύθυνος ακαδημιών και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο Μεσσήνιος σκάουτερ του Ολυμπιακού Βασίλης Γεωργόπουλος.
Στην χθεσινή προπόνηση είχαν προσκληθεί παίκτες από τις εξής ομάδες: Πάμισος, Ανδρούσα, Απόλλων Πεταλιδίου, Α.Ε. Λογγάς, Ακαδημία Πάμισος, Παπαφλέσσας Αμφειας, Αστέρας Βαλύρας, Α.Ε. Μάνης, Σπερχογεία, Ολυμπιακός Ανάληψης, Α.Ε. Αβίας, Αστέρας Αρφαρών, Νέος Αρις, Παναθηναϊκός Καλαμάτας, Δαναός, Ατρόμητος Πλατύ, Ερμής Καλαμάτας, ΠΑΟΚ Καλαμάτας, Πανευαϊκός, ΠΑΣ Ράχη.
Οι προεπιλογές θα συνεχιστούν αύριο Πέμπτη και σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους επικαλαμίδες και ποδοσφαιρικά παπούτσια κατάλληλα για πλαστικό τάπητα.
Στις 3 το μεσημέρι θα γίνει η προπόνηση για την Κ 15 (ηλικίες από 01/01/2007 έως και 31/12/2008 και στις 5 μ.μ., θα ακολουθήσει η προπόνηση για την Κ 17 (ηλικίες από 01/01/2005 έως και 31/12/2006
Για την Πέμπτη καλούνται ποδοσφαιριστές από τις εξής ομάδες: Διαβολίτσι, Εράνη, Τσικλητήρας Πύλου, Εθνικός Μελιγαλά, Τέλλος Αγρας, Ηρακλής Κυπαρισσίας, Χανδριναϊκός, Θύελλα Μερόπης, Κυπαρισσία, Καλό Νερό, Μεθώνη, Ακρίτας Κορώνης, Δώριο, Παπαφλέσσας Χώρας, Μιλτιάδης, Καλλιθέα, Διογόρας Κοπανακίου, Θύελλα Χαρακοπιού, Βλαχόπουλο, Νίκη Πλάτης, Νέστωρ Πύλου, Στενωσιά.