Κυριακή, 29 Μάιος 2022 10:41

ΜΠΑΡΑΖ: Για τη νίκη – άνοδο με Πανηλειακό ο Πανθουριακός στο Στάδιο

Γράφτηκε από τον

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα ο Πανθουριακός, καθώς αν νικήσει τον Πανηλειακό θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ εθνική!

Το κρίσιμο ματς με την ιστορική ομάδα του Πύργου θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου. Η μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται με 8 βαθμούς στην τρίτη θέση του 5ου ομίλου και απέχει μια νίκη από το ρετιρέ, στο οποίο συγκατοικούν Πάτραι και Πανηλειακός. Το Πάτραι έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική, οπότε ο Πανθουριακός με τρίποντο θα ανέβει στην κορυφή και θα σφραγίσει την άνοδο, μία αγωνιστική πριν το τέλος των μπαράζ. Θυμίζουμε, ότι ανεβαίνουν οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η μόνη ομάδα, που βάση δυναμικότητας, μπορεί να μπει στην τριάδα είναι ο Παλληξουριακός, που παίζει εκτός με τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανθυρεατικό και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται το Πάτραι. Ο Πανθουριακός, ωστόσο, με νίκη θα είναι δεδομένα στη Γ’ εθνική και αυτός που θα αγχώνεται θα είναι ο Πανηλειακός, που έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική.
Ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος και η διοίκηση κάλεσαν τον κόσμο να δώσει βροντερό “παρών” στον κυριακάτικο αγώνα. “Αγαπητοί Θουριάτες και Καλαματιανοί, φτάσαμε ένα βήμα πριν από την άνοδο. Την Κυριακή η ομάδα μας χρειάζεται τον δωδέκατο παίκτη στο γήπεδο, που δεν είναι άλλος εκτός από εσάς. Κάθε φωνή συμπαράστασης, κάθε χειροκρότημα και κάθε ανάσα σας, είναι αυτά που θα μοτιβάρουν τα παιδιά μας να φέρουν άλλη μία νίκη και διάκριση για το χωριό μας, την πόλη μας και το νομό μας. Ραντεβού την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο της Παραλίας, να ενώσουμε κόσμια τις φωνές μας για την άνοδο”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Κυριακή

Πανθυρεατικός – Παλληξουριακός, 1 μ.μ.
Μάρανος, Τζάνος, Ρούσσης (Αθηνών)
Πανθουριακός – Πανηλειακός, 5 μ.μ.
Παπαγεωργόπουλος, Λυκομήτρος, Γκουριώτης (Αργολίδας)
Πανγυθεατικός – Τσιλιβή 3-0 (α.α)
Ρεπό: Πάτραι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Πάτραι 9-2 11
-. Πανηλειακός 6-1 11
3. Πανθουριακός 8-3 8
4. Παλληξουριακός 4-2 5
5. Πανγυθεατικός 1-2 3
6. Πανθυρεατικός 2-8 1
7. Τσιλιβή 0-15 0
* Ρεπό έχουν κάνει Πανθουριακός, Πανθυρεατικός, Παλληξουριακός, Πανγυθεατικός.