Πέμπτη, 04 Σεπτέμβριος 2014 19:29

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κάκωση ο Κώστας Σκάρος θα μείνει 40 μέρες εκτός δράσης

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα έδειξε σημάδια βελτίωσης στο χθεσινό φιλικό με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη, όπου επικράτησε με 1-0 ωστόσο το δυσάρεστο είναι ότι τραυματίστηκε ο Κώστας Σκάρος. Μάλιστα έπαθε κάκωση μηνίσκου και το ιατρικό τιμ εκτιμά ότι θα  μείνει εκτός δράσης για περίπου 40 μέρες!

Τραυματίας είναι και ο Αργυρόπουλος που ενδέχεται να χρειαστεί χειρουργείο ενώ δεν εμπνέει καμιά ανησυχία ο προχθεσινός τραυματισμός του Ηλιόπουλου.

«Εμπιστοσύνη σε
όλα τα παιδιά…»

Ο Νίκος Κουρμπανάς εξέφρασε μεν την ανησυχία του για τους συνεχόμενους τραυματισμούς, ωστόσο αυτό που τονίζει είναι ότι η ομάδα δεν πρέπει να μείνει σε αυτούς. "Και οι ατυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά", έλεγε σήμερα ο έμπειρος τεχνικός.

Κυριακή στον Πύργο

Στην Τρίπολη ήταν η τρίτη φιλική νίκη των Μεσσήνιων σε έξι σύνολο έξι αγώνων με ομάδες Γ' εθνικής (έχει ακόμη δύο ήττες από τη Βάρδα και μια ισοπαλία) και το ευχάριστο ήταν πως αυτή τη φορά η ομάδα είχε θετική εικόνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.
Την Κυριακή η Καλαμάτα έχει προγραμματίσει ένα ακόμη πιο δυνατό τεστ καθώς θα φιλοξενηθεί από τον Πανηλειακό της Β' εθνικής στον Πύργο (6.30 μ.μ.).