Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2022 11:37

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Απομακρύνθηκε ο Δρούγας, παραιτήθηκε ο Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Απομακρύνθηκε ο Δρούγας, παραιτήθηκε ο Χατζηαγγελής

Μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο της Καλαμάτας και την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου ακολούθησε η αποχώρηση δύο μεγάλων ονομάτων του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου που ήταν μέλη της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Χατζηαγγελής δήλωσε την παραίτηση του από τη θέση του γενικού αρχηγού, ενώ ο Παναγιώτης Δρούγας ενημερώθηκε από το Νίκο Αναστόπουλο ότι δεν υπολογίζεται για συνεργάτης του στο προπονητικό επιτελείο.
Ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της Καλαμάτας, Τάσος Χατζηαγγελής με σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία” σχετικά με την αποχώρηση του από την ομάδα ανέφερε: “Με το που έμαθα ότι έφυγε ο προπονητής Σάκης Τσιώλης ενημέρωσα την Κυριακή το πρωί τους Κώστα Βεργή και Βασίλη Παναγιωτόπουλο ότι παραιτούμαι”.
Σε ότι αφορά τον Παναγιώτη Δρούγα, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σάκη Τσιώλη ήταν τη Δευτέρα το απόγευμα στην πρώτη προπόνηση της Καλαμάτας, με προπονητή το Νίκο Αναστόπουλο. Μετά το τέλος της, ο Αναστόπουλος τον κάλεσε στο γραφείο του και μίλησαν. Στη διάρκεια της συνάντησης ο νέος προπονητής της Καλαμάτας εξήγησε στον Δρούγα, ότι όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις ο κάθε προπονητής επιλέγει το επιτελείο του και ότι δεν θα είναι στο προπονητικό επιτελείο που θα επιλέξει εντός των ημερών.