Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 18:38

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-7: Καταιγιστικοί οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-7: Καταιγιστικοί οι φιλοξενούμενοι

Με το εμφατικό 7-0 συνέτριψε χθες ο Πανθουριακός τον Αστέρα στα Αρφαρά και παρέμεινε στο κυνήγι του Παμίσου και της Εράνης.

Το σκορ άνοιξε ο Σερπάνος στο 10’ με πλασέ και στο 25’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γαλανόπουλος έγινε το 0-2.

Με 10 παίκτες από το 32' οι γηπεδούχοι

Στο 32’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννακόπουλου με απευθείας κόκκινη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη διαμαρτυρία των γηπεδούχων προς τον διαιτητή, με το ματς να διακόπτεται για 10-12 λεπτά και τους διαιτητές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.
Με παίκτη παραπάνω το έργο της ομάδας της Θουρίας έγινε πιο εύκολο και στο 36’ ο Μπούνας με σουτ έγραψε το 0-3. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη γκολ στο 43’ με πλασέ του Δαλκαφούκη.
Το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία για τους φιλοξενούμενους που πέτυχαν άλλα τρία γκολ και μάλιστα αρκετά γρήγορα.
Ο νεαρός Φαββατάς με δύο τέρματα στο 49’ και το 55’ με πλασέ και σουτ αντίστοιχα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6, για να διαμορφώσει το τελικό 0-7 ο Σπανός στο 63’ με πλασέ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση έγινε σε έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, με πολλή λάσπη από την έντονη βροχόπτωση.
Διαιτητής ήταν ο Αράπης και βοηθοί οι Π. Νικολόπουλος και Τοτάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κ. Μπούρας, Κ. Σακκάς (46’ Μπαράι), Χριστόπουλος, Μαρκόπουλος, Ζερβάκος (55’ Χ. Μπούρας), Φέστας (54’ Σέφα), Παντσιώτης, Γιαννακούντζος (55’ Π. Μωραγιάννης), Μουτσούλας (76’ Βανικιώτης), Γιαννακόπουλος, Κ. Μωραγιάννης.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Γιαννακόπουλος (53’ Ρασσιάς), Οδεμισιώτης, Μπούνας, Καραχάλιος, Κουντάνης, Γαλανόπουλος (46’ Καρύδης), Ζαχαρόπουλος, Δαλκαφούκης (53’ Σπανός), Μανωλόπουλος (46’ Κουρεντζής), Σερπάνος (46’ Φαββατάς).