Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2022 11:45

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Μάνη – Τέλλος Αγρας σήμερα στον Κάμπο

Γράφτηκε από τον
Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Μάνη – Τέλλος Αγρας σήμερα στον Κάμπο

Ενα εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Α’ τοπικής θα διεξαχθεί σήμερα…

Στο γήπεδο του Κάμπου στις 3 μ.μ. η Α.Ε. Μάνης θα υποδεχθεί τον Τέλλο Αγρα. Οι δύο ομάδες την περσινή σεζόν βρέθηκαν στα πλέι οφ ανόδου μαζί με Πανθουριακό και Κυπαρισσία, όμως φέτος δεν πραγματοποιούν καλή πορεία και θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή στο σημερινό ματς.
Η Μάνη με τον Παναγιώτη Πολίμο πλέον στον πάγκο της θα είναι ξεκούραστη μιας και δεν αγωνίστηκε την Κυριακή (πήρε άνευ αγώνα το τρίποντο με τον Απόλλωνα Καλαμάτας) και είναι το φαβορί για να φτάσει στη νίκη. Η ΑΕΜ είναι στην 9η θέση με 11 βαθμούς και στην έδρα της μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία.
Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας ηττήθηκε την Κυριακή στην Κυπαρισσία από τον ΑΟΚ με 3-0 και θα προσπαθήσει να μη φύγει με άδεια χέρια από τον Κάμπο.
Εκτός έδρας πάντως δεν τα πάει καλά η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, δίχως να έχει πετύχει γκολ!
Ο Αγρας είναι στην 13η θέση μαζί με Αβία, Ολυμπιακό Ανάληψης και Αστέρα Αρφαρών και έχει μπροστά του πρόγραμμα -βουνό, μιας και την Κυριακή υποδέχεται την Εράνη και την παραπάνω Τετάρτη παίζει και πάλι εντός έδρας με τον Ακρίτα Κορώνης σε ένα ακόμη εξ’ αναβολής ματς.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Καυκάς και βοηθοί οι Τσοπανάκης και Μπασιλάρης.