Σάββατο, 31 Δεκέμβριος 2022 11:20

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στο ψάξιμο για ακραίο χαφ, στα σκαριά και αποχωρήσεις

Γράφτηκε από τον

 

Αλλαγές φαίνεται πως θα έχει το ρόστερ της “Μαύρης Θύελλας” το 2023, αφού έχει παρθεί απόφαση να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ξεκινά την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, όμως εδώ και ημέρες οι άνθρωποι της Καλαμάτας βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2.
Προτεραιότητα είναι σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία η απόκτηση ενός ακραίου χαφ, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία τόσο με δημιουργικό παιχνίδι, όσο και στο σκοράρισμα.
Ετσι οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο ψάχνουν εξτρέμ από το… πάνω ράφι, γνωρίζοντας πάντως πως η αγορά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι περιορισμένη.
Η Καλαμάτα ρίχνει ματιές και σε παίκτες από τη Super League μιας και δεδομένα θα αποχωρήσουν ορισμένα ονόματα, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως θα είναι εύκολη η απόκτηση τους.
Σε δεύτερο πλάνο έρχεται και η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ειδικά μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Αναστασόπουλο, η απουσία του οποίου φάνηκε ειδικά στο ματς με την Ηλιούπολη.
Στον αντίποδα ορισμένοι παίκτες θα δουν την πόρτα της εξόδου από τη νέα χρονιά, με τα ονόματα που έχουν ακουστεί να είναι αυτά των Κόκκορη, Ασαμόα και Καρούτη, που ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να υπολογίζονται από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ετοιμάζεται για Αιγάλεω

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καλαμάτα προετοιμάζεται για το πρώτο ματς του 2023 που είναι την προσεχή Τετάρτη 4 Ιανουαρίου με το Αιγάλεω εκτός έδρας.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3.15 μ.μ. στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.
Μοναδικός απόντας και σε αυτό το ματς θα είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιάννης Πασάς που που ανεβάζει όμως ρυθμούς και σε λίγες ημέρες θα μπορεί να μπει στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.
Στην αποστολή του αγώνα με το Αιγάλεω ενδέχεται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και ο Μάρκο Μαρκόφσκι που προπονείται κανονικά και δίνει μία ακόμη επιλογή στην επίθεση στην τεχνική ηγεσία.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Τέλος, έγινε γνωστό χθες το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, με την Καλαμάτα να παίζει το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο με τον ΠΑΟ Ρουφ στις 2.45 μ.μ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Β’ ομίλου:
Σάββατο 7/1
Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά (13:45, ΕΡΤ3)
Επισκοπή – Καλλιθέα (14:45)
Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β (14:45)
Καλαμάτα – ΠΑΟ Ρουφ (14:45)

Κυριακή 8/1
Απόλλων Σμύρνης – Αιγάλεω (14:45)
Χανιά – Προοδευτική (14:45)
Παναχαϊκή - ΟΦ Ιεράπετρας (14:45)
Ρεπό: Ηλιούπολη