Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 15:52

Πρώτη νίκη για τους νέους της Καλαμάτας, 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Γράφτηκε από τον
Πρώτη νίκη για τους νέους της Καλαμάτας, 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Την πρώτη της νίκη στο γήπεδο και δεύτερη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα νέων της Super League 2 πέτυχε η Κ19 της Καλαμάτας, που κέρδισε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ασπρόχωμα τον ΠΑΟ Ρουφ με 2-0.

Η ομάδα της Καλαμάτας έχει κάνει άλλη μία νίκη, αλλά αυτή ήταν στα χαρτιά και στο εντός έδρας ματς της πρεμιέρα με τον Ηρόδοτο. Αρχικά η Κρητική ομάδα είχε ζητήσει αναβολή γιατί δεν είχε ετοιμάσει τα δελτία των παικτών της, όμως όταν η διοργανώτρια όρισε εκ νέου τη διεξαγωγή του δεν προσήλθε να αγωνιστεί. Ετσι η Κ19 της Καλαμάτας έφτασε τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον εκείνο που χρειάζεται είναι σιγά – σιγά να αρχίσουν οι νεαροί παίκτες που διαθέτει στο δυναμικό της να “χνωτιαστούν” μεταξύ του και να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σε ότι αφορά το ματς του Σαββάτου, η Κ19 της Καλαμάτας είχε εύκολο έργο, μιας και οι φιλοξενούμενοι με την εμφάνιση του έδειξαν ότι είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου.
Το 1-0 έγινε στο 35’ ύστερα από κόρνερ του Κακαλέτρη και αφού οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα ο Μπουρίκας με κοντινό πλασέ την έστειλε στον ουρανό των διχτυών.

Στο 41’ ο Δρούγας προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας φάουλ που εκτέλεσε σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, όμως ο Αρβανίτης εκτινάχθηκε στο δεξί “Γ” της εστίας του και με το ένα χέρι απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 54’ ο Λακριντής εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια στέλνοντας την μπάλα στο πέναλτι σχεδόν ο Λεβεντάκης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα είχε πορεία προς την εστία και ο Δρούγας που κινήθηκε στην πορεία της με κοντινή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα και πέτυχε το τελικό 2-0.
Ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Νικολόπουλος (18’ σουτ), Κακαλέτρης (21’ φάουλ),  
Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Μπουρίκα, Χρ. Μπουρίκα και οι τρεις από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τσιφτσής, Θεοφιλόπουλος, Κακαλέτρης (89’ Δημόπουλος), Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Π. Φράγκος (89’ Καρνάκης), Ηλ. Μπουρίκας (80’ Δημητρίου), Δρούγας, Λακριντής, Μαθιόπουλος, Αντ. Φράγκος (93’ Χιλίαρχος).
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Αρβανίτης, Κουσουρίδης, Ζούπας (46’ Δαουλάς), Λαδάς, Πετρόπουλος, Καγιαντόπουλος (85’ Τοσούνι), Μαθιουλάκης, Παλιουδάκης, Κουτσουμπίνας, Νικολόπουλος, Ξανθόπουλος.