Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 21:54

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-0: Ισοπαλία στους Γαργαλιάνους, με χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-0: Ισοπαλία στους Γαργαλιάνους, με χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους

Στο 0-0 έμειναν την Κυριακή στους Γαργαλιάνους ο Τέλλος Αγρας και η Α.Ε. Μάνης, σε ένα παιχνίδι που έγινε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς ο δυνατός αέρας δεν επέτρεπε να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Παρ' όλα αυτά και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη. Η μεγαλύτερη για τους γηπεδούχους το πέναλτι που καταλογίστηκε στο 65' όταν ο Παναγιώτης Πουλάκος έπιασε την μπάλα με τα χέρια, σε μια φάση που ο βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ, αλλά ο ρέφερι Ψηλοπαναγιώτης δεν είχε σφυρίξει!
Ετσι η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα, με τον Διονυσόπουλο να μην μπορεί όμως να νικήσει τον Κωνσταντακόπουλο, που απέκρουσε.
Η Μάνη είχε στο παιχνίδι δύο δοκάρια. Το πρώτο στο 17' με τον Κουρούπη και το δεύτερο στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93' με την κεφαλιά του Φετάχου και έτσι σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Φεβρουαρίου.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Βανικιώτη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Βελησσάρης, Ανδρώνης, Ζόμπολος, Οικονομόπουλος, Μπακάκης (46′ Κανελλόπουλος) (84′ Κωνσταντόπουλος), Διονυσόπουλος, Σωτηρόπουλος (78′ Λάζαρης), Α. Τσόπελας.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Π. Πουλάκος, Κοστρίβας, Κ. Πουλάκος, Δουρούμης (83′ Χατζηπαναγιώτης), Γλέζος, Π. Σπυρέας (83′ Φετάχου), Μπέρμπερη (69′ Μπάλας), Γιαννής, Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης.