Δευτέρα, 22 Μάιος 2023 11:01

SUPER LEAGUE 2: Δοκιμασία στην Πάτρα για Κηφισιά

Γράφτηκε από τον

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 26η αγωνιστική στον β' όμιλο της Super League 2.

Ο λόγος για το Παναχαϊκή - Κηφισιά, που θα ξεκινήσει στις 3.15 μ.μ. και το Ολυμπιακός Β' - ΑΕΚ Β', που θα αρχίσει στις 4 μ.μ. Το ενδιαφέρον στρέφεται στην Πάτρα, καθώς η Κηφισιά μετά τη νίκη της Καλλιθέας την Παρασκευή στην Καλαμάτα, είδε τη μεταξύ τους διαφορά να μειώνεται στους δύο βαθμούς. Η πρωτοπόρος θέλει λοιπόν να "απαντήσει" στις νίκες, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και κατ' επέκταση την άνοδο. Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με τον ΟΦ Ιεράπετρας, χωρίς να κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα των μονομάχων μέχρι το φινάλε

Κηφισιά και Καλλιθέα είναι οι ομάδες που διεκδικούν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος την πρώτη θέση στον όμιλο, μιας και η Καλαμάτα έχασε από νωρίς το... τρένο. Η μάχη έχει εισέλθει πλέον στην τελική ευθεία, καθώς απομένουν τέσσερις αγωνιστικές. Η Κηφισιά βέβαια έχει να δώσει πέντε παιχνίδια, αφού παίζει σήμερα, με σκοπό να αυξήσει πάλι τη μεταξύ τους διαφορά. Μετά την Παναχαϊκή, η πρωτοπόρος θα αναμετρηθεί με Χανιά (εντός), Επισκοπή (εκτός), Καλαμάτα (εντός) και Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός).
Η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Απόλλωνα Σμύρνης (εντός), Ηλιούπολη (εκτός), Αιγάλεω (εντός), και ΠΑΟ Ρουφ (εκτός). Η Καλλιθέα χρειάζεται το "4 στα 4" και δύο απώλειες βαθμών της Κηφισιάς για να κόψει πρώτη το νήμα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κηφισιά 58
2. Καλλιθέα 56
3. Απόλλων Σμύρνης 49
4. Χανιά 41
5. Καλαμάτα 40
6. Παναχαϊκή 39
-. ΟΦ Ιεράπετρας 39
8. Ηλιούπολη 37
9. Αιγάλεω 30
10. Ολυμπιακός Β' 27
11. Προοδευτική 25
12. ΑΕΚ Β' 20
13. Επισκοπή 12
14. ΠΑΟ Ρουφ 11
* Ο Ηρόδοτος αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα
* Ο Ολυμπιακός Β' έχει τιμωρηθεί με -10 βαθμούς
* Ο ΟΦ Ιεράπετρας έχει τιμωρηθεί με -3
* Παναχαϊκή, Κηφισιά, Ολυμπιακός Β' και ΑΕΚ Β', έχουν ένα ματς λιγότερο.