Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 15:21

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Κορυφή για δύο στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον
“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Κορυφή για δύο στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Παιχνίδια για την 3η αγωνιστική περιλαμβάνει το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους” για την εβδομάδα που διανύουμε.

Από τα σημερινά δύο παιχνίδια με τα οποία θα ξεκινήσει η 3η αγωνιστική, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτό που θα γίνει στις 9 το βράδυ, όπου το ΚΤΕΛ θα αντιμετωπίσει τη No name/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ. Νωρίτερα στις 7 το απόγευμα θα αναμετρηθούν η No pasaran με την Old school (φωτό) στην αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής.
Αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 9 το βράδυ το ματς Ουρανοκατέβατοι – Μπαρτσελιώμα και η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 του μήνα με το παιχνίδι Ενωση λογιστών - Tuba Libre, που επίσης έχει οριστεί να αρχίσει στις 9 μ.μ.

“Ζευγάρωσαν” τις νίκες τους Tuba Libre και Old school

Η Tuba Libre Old school “ζευγάρωσαν” τις νίκες τους και φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την διεξαγωγή των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής.
Η Tuba Libre στο ντέρμπι της αγωνιστικής κατάφερε να κερδίσει 4-2 το ΚΤΕΛ με ανατροπή στο σκορ, αφού στο πρώτο μέρος έχανε με 2-0. Η Old school με γκολ του Πελεκάση στο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου επικράτησε 1-0 της Μπαρτσελιώμα και πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του. Μεγάλη σε σκορ νίκη σημείωσε η No name/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ επικρατώντας 5-2 της No pasaran. Την πρώτη τους νίκη σημείωσαν οι Ουρανοκατέβατοι, που επιβλήθηκαν 4-1 της Ενωσης λογιστών, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0.
Αναλυτικά οι εικόνα των παιχνιδιών της 2η αγωνιστικής είναι η ακόλουθη:

ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ – ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ 4-1
Η Ενωση Λογιστών παρότι πήρε προβάδισμα στο σκορ δεν κατάφερε να το διατηρήσει με τους Ουρανοκατέβατους να φτάνουν με ανατροπή σε μια άνετη νίκη με 4-1.
Στο 58’ ο Κ. Δαβίλλας με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Λογιστές, κάνοντας με σουτ το 0-1. Στο 67’ ο Πετεινάρης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 71’ ο Καλιγιάννης με διαγώνιο σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ουρανοκατέβατους πετυχαίνοντας το 2-1. Στο 74’ ο Πετεινάρης μετά από ατομική ενέργεια και συρτό διαγώνιο σουτ σημείωσε το 3-1. Στο 79’ ο Στριλιγκάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λουκάς με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Φλέσσα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Λαγός (52’ ), Ι. Σταθούς (67’)
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης (41’ Σιώτος), Παπαγεωργίου, Παπαγεωργόπουλος, Ξυπόλητος, Παντσιώτης, Στριλιγκάς, Χριστοδούλου (45’ Πετεινάρης), Καλιγιάννης, Ζιώγος, Α. Σταυρόπουλος, Παππάς.
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Δικτάκης (Μανιατέας), Ξυδέας (62’ Ηλ. Κοντέας), Κ. Δαβίλλας (75’ Ξαρχάκος), Σερμετζίδης (48’ Νικολόπουλος), Ι. Σταθούλης, Ε. Σταθούλης, Δαμουράς (48’ Φαράντος), Κρητικάκης (48’ Λίβας), Κουτσουδάκης (41’ Σιψάς), Γ. Σταυρόπουλος (41’ Λαγός), Δουλάμης (62’ Απ. Δαβίλλας).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ – OLD SCHOOL 0-1

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Old school, που επικράτησε με 1-0 της Μπαρτσελιώμα. Χρυσή αλλαγή αποδείχθηκε ο Νικήτας Πελακάσης, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο ματς με την έναρξη του β’ ημιχρόνου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 54’ οδήγησε την ομάδα τους στην κατάκτηση του τρίποντου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Π. Λιανός με βοηθούς διαιτητές τους Τράντα, Ζεϊμπέκη.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Κουτίβας (41’ Βασιλάκης), Γεωργακόπουλος (50’ Μπαλάσης), Μητρόπουλος, Μούκας, Κατσιγιάννης, Ρισβάνης, Σταθακόπουλος (55’ Γκράσης), Μπάρας, Σαφάκας (41’ Ηλ. Λιανός), Κατσούλης (47’ Τενέντες).
OLD SCHOOL: Μανώλης, Δελής (57’ Κόρδας), Κουφόγιωργας, Σφουντούρης, Γυφτέας (41’ Πελεκάσης), Παπαστεφάνου, Λύρας (41’ Δημητρίου), Φράγκος, Παυλόπουλος (13’ λ.τρ. Παναγόπουλος), Κυριόπουλος, Ανυφαντής.

NO NAME/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ – NO PASARAN 5-2

Εύκολο έργο είχε η No name με αντίπαλο τη No pasaran και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 5-2.
Οι νικητές προηγήθηκαν 4-0 στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη έκαναν συντήρηση δυνάμεων ιδιαίτερα από τη στιγμή που τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Μάλιστα από τη στιγμή που δεν είχε άλλο παίκτη για να γίνει αλλαγή, αναγκάστηκε από το 50ό λεπτό να αγωνιστεί με 10 παίκτης. Η No pasaran τηρώντας για άλλη μια φορά το fair play, όπως είχε κάνει και σε αγώνα του περσινού πρωταθλήματος απέσυρε έναν παίκτη της (Κακάρογλου) στο 55’ και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές η κάθε μία.
Στο 22’ ο Πανταζής άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά μετά ο Δωδέκατος πέτυχε το 2-0. Στο 36’ ο Παπαδέας σημείωσε το 3-0 και δύο λεπτά μετά ο Δωδέκατος έκανε το 4-0, που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Στο 51’ ο Γιακουμής βγήκε τετ-α-τετ με τον Κλιάφα και με πλασέ μείωσε σε 4-1. Στο 65’ και πάλι ο Γιακουμής με πανομοιότυπο τρόπο σε μπροστινή παλιά βγήκε τετ-α-τετ με τον Κλιάφα και με σουτ μείωσε εκ νέου σε 2-4, σημειώνοντας παράλληλα το 2ο πρσωπικό του γκολ στο ματς. Στο 74’ ο Σμυρλής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καμπανίνι και ο διαιτητής Γιαλικάρης σφύριξε αμέσως τον πέναλτι. Ο Νινιός ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και διαμόρφωσε το τελικό 5-2.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές την Καραγιάννη και NO NAME: Κλιάφας, Αντωνόπουλος, Μητσέας, Σπυρόπουλος (41’ Χρυσός), Γυφτέας, Κοσυφολόγος, Χελάς, Πανταζής (41’ Λαμπρόπουλος), Σμυρλής, Δωδέκατος (41’ Νινιός), Παπαδέας.
NO PASARAN: Πετσόπουλος, Νίκου (41’ Κολόζης), Καμπανίνι, Κ. Σιψάς, Πρωτόπαπας (41’ Μπολέλ), Λαδάς, Κακάρογλου, Αγγελακάκης (41’ Γεωργόπουλος), Πετρόπουλος (41’ Παναγόπουλος), Καπετανάκης (41’ Θεοδωρακόπουλος), Γιακουμής.

TUBA LIBRE – ΚΤΕΛ 4-2

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, στο α’ ημίχρονο, η Tuba Libre ανεβάζοντας απόδοση στο β’ μέρος ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα και έφτασε στη νίκη με 4-2.
Στο 14’ από διαγώνια μπροστινή μπαλιά του Τσιγαρίδη, ο Δ. Ηλιακόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με συρτό διαγώνιο σουτ “έγραψε” το 0-1. Στο 21’ ο Τσιγαρίδης με άψογη εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Κοσμά και πέτυχε το 0-2. Στο 37’ λίγο έλλειψε η Tuba Libre να μειώσει με αυτογκόλ, όταν ο Δ. Ηλιακόπουλος προσπάθησε να διώξει την μπάλα σε σέντρα στη μικρή περιοχή, όμως την έστειλε να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά με δεύτερη προσπάθεια την έδιωξε κόρνερ. Στο 49’ σε σέντρα στην περιοχή δεν μπόρεσε ο Αντ. Χριστόπουλος να σκοράρει με κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα πλάγια εκεί κινήθηκε ο Περιβολάρης, ο οποίος με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα και μείωσε έτσι σε 1-2. Στο 59’ ο Λακριντής με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Στο 61’ ο Καλογερόπουλος έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ο Γ. Χριστόπουλος απέκρουσε αρχικά την μπάλα, αλλά ο Αντ. Χριστόπουλος πρόλαβε τους αμυντικούς κινήθηκε στην πορεία της και με κοντινό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την Tuba Libre πετυχαίνοντας το 3-2. Στο 76’ ο Αντώνης Χριστόπουλος έφτασε στην περιοχή από τα πλάγια και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Λακριντή και αυτός με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τους Σαπουντζή, Σαρρίδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κουμούτσος, Ζέρβας, Π. Κατράνης, Φουρναράκος.
TUBA LIBRE: Κοσμάς, Τζουμάκης, Περιβολάρης, Κουμούτσος (73’ Φιλανδριανός), Σπυρόπουλος, Ζέρβας (41’ λ.τρ. Κρεμμύδας), Καλογερόπουλος, Εμμανουήλ (73’ Παπαδάτος), Αντ. Χριστόπουλος (77’ Στραβόλαιμος), Λακριντής (77’ Κάλλας), Κατσαρέας (60’ Σεριάτος).
ΚΤΕΛ: Γ. Χριστόπουλος, Δ. Ηλιακόπουλος (65’ Θ. Ηλιακόπουλος), Αλεξόπουλος (51’ λ.τρ. Π. Κατράνης), Παυλόπουλος, Φουρναράκος, Μουτσούλας, Τσίρμπας (41’ Μουράτι), Τσιγαρίδης (73’ Καρνούσκος), Αντωνόπουλος (41’ Καμπουγέρης), Παπαδέας (65’ Καρδάσης) Γ. Στασινόπουλος (30’ λ.τρ. Πετσόπουλος, 51’ λ.τρ. Γκίζας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. Tuba Libre 8-3 6
2. Old school 4-2 6
3. Ουρανοκατέβατοι 6-3 4
4. Μπαρτσελιώμα 2-1 3
5. Νο name 6-6 3
6. ΚΤΕΛ 4-6 1
7. Ενωση λογιστών 3-7 0
8. No pasaran 2-7 0

Οι σκόρερ

Ο Θανάσης Λακριντής της Tuba Libre πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, καθώς έφτασε τα 4 γκολ με τα δύο που σημείωσε στην αναμέτρηση με το ΚΤΕΛ. Ο Κώστας Δαβίλλας της Ενωσης Λογιστών, σημείωσε ένα γκολ στο παιχνίδι με τους Ουρανοκατέβατους και βρίσκεται μόνος στη δεύτερη θέση με τρία γκολ. Συνολικά σημειώθηκαν 19 γκολ, τα οποία πέτυχαν 15 παίκτες.
Αναλυτικά, οι σκόρερ μετά τη διεξαγωγή και της 2ης αγωνιστικής είναι οι:

4 γκολ: Λακριντής (Tuba Libre).
3 γκολ: Κ. Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών).
2 γκολ: Δωδέκατος (No name), Γιακουμής (No pasaran), Ανυφαντής (Old school), Πετεινάρης (Ουρανοκατέβατοι), Χριστόπουλος (Tuba Libre).

1 γκολ: Αντωνόπουλος, Τσίρμπας, Δ. Ηλιακόπουλος, Τσιγαρίδης (ΚΤΕΛ), Κουτίβας, Μητρόπουλος (Μπαρτσελιώμα), Γυφτέας, Πανταζής, Παπαδέας, Νινιός (Νο name), Δημητρίου, Πελεκάσης (Old school), Ζιώγος, Πατογιάννης, Καλιγιάννης, Στριλιγκάς (Ουρανοκατέβατοι), Καλογερόπουλος, Περιβολάρης (Tuba Libre).