Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 18:28

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Στα ημιτελικά οι Ουρανοκατέβατοι

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Στα ημιτελικά οι Ουρανοκατέβατοι

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου “Αθληση για όλους”, πήραν οι Ουρανοκατέβατοι μετά τη νίκη τους με 4-1 επί της No pasaran, σε παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο Δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”.

Οι Ουρανοκατέβατοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τρία γκολ διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και το διατήρησαν μέχρι το τέλος πανηγυρίζοντας την πρόκριση. Οι No pasaran μείωσαν προσωρινά σε 3-1 στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου με τον Στάθη Γιακουμή, ο οποίος σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι (τα 2 προηγούμενα ματς ήταν για το πρωτάθλημα), αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα κάνοντας το 4-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.
Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Στριλιγκάς και στο 19’ ο Τσανής σημείωσε το 2-0. Στο 33’ ο Τσιμιχόδημος ότι πέτυχε το 3-0 που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Στο 48’ ο Γιακουμής με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε προσωρινά σε 3-1. Στο 53’ ο Τσιμιχόδημος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 σημειώνοντας παράλληλα το 2ο προσωπικό του γκολ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές την Καραγιάννη και τον Νίκο Κοσάρη, που αντικατέστησε τον Γεωργακόπουλο που δεν μπόρεσε να δώσει το παρών.
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης, Σαρδέλας (50’ Δ. Παπαγεωργόπουλος), Παντσιώτης, Παπαγεωργίου, Ντόλιας, Παππάς, Τσιμιχόδημος, Τσανής, Στριλιγκάς, Διαμαντόπουλος (41’ Κόκκινος), Τσινταβής (50’ Μαρκόπουλος).
NO PASARAN: Αγγελακάκης (41’Δημητρακόπουλος), Γεωργόπουλος, Καμπανίνι (41’ Μαυροειδέας), Λαδάς (60’ Πετρόπουλος), Παναγόπουλος (51’ Μπολέλ), Γιόζεφόφσκι (41’ Ξηρογιάννης), Νίκου, Δημόπουλος (70’ Αναστασόπουλος), Θεοδωρακόπουλος, Περτσελάκης (41’ Γιακουμής), Βασιλόπουλος.

Η ημιτελική φάση

Οι νικητές στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσουν την Tuba Libre και στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ με την Μπαρτσελιώμα. Εντός των ημερών η αρμόδια επιτροπή θα γνωστοποιήσει και το πρόγραμμα διεξαγωγής των δύο αγώνων.