Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 14:10

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρώτη μεταγραφή ο Πατρίσιο Νούνιεζ

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρώτη μεταγραφή ο Πατρίσιο Νούνιεζ

Την πρώτη μεταγραφή της Καλαμάτας τη θερινή περίοδο, με τη μορφή δανεισμού, αναμένεται να αποτελέσει ο 25χρονος Πατρίσιο Νούνιεζ.


Ο Αργεντινός μέσος, θα παραχωρηθεί από τη Μορόν, στην ομάδα της Καλαμάτας με τη μορφή δανεισμού, αλλά η απόκτηση του θα ολοκληρωθεί και τυπικά, όταν θα περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις (ιατρικές και εργομετρικά). Παράλληλα θα πρέπει να αδειάσει μια ακόμη θέση ξένου, την οποία θα πάρει ο Νούνιεζ. Αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα, μιας και αυτή την περίοδο, οι παίκτες βρίσκονται σε διακοπές και θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Θυμίζουμε ότι η “πρώτη” για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.
Να σημειωθεί ότι ο Νούνιεζ ως παίκτης της Μορόν, έχει 15 συμμετοχές, 1 γκολ και μία ασίστ. Από εκεί και πέρα έχει αγωνιστεί στην Αλμιράντε Μπράουν, όπου είχε παίξει σε 32 ματς (2 γκολ, 3 ασίστ), στην Τριστάν Σουάρεζ (20 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ) και Αλντοσίβι (1 συμμετοχή).

Κοντά σε επιθετικό

Κοντά στην απόκτηση επιθετικού από τη Σούπερ Λίγκ βρίσκεται η Καλαμάτα, χωρίς για την ώρα να έχει διαρρεύσει για ποιον παίκτη πρόκειται. Το θέμα αυτό, όπως και τα υπόλοιπα μεταγραφικά που απασχολούν την ομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σε ότι αφορά τον Κοβάλ το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα παραμένει στάσιμο. Αντίθετα ο Μέντες όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην Καλαμάτα και τη νέα σεζόν.
Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με τους παίκτες οι οποίοι έχουν συμβόλαια και τους οποίους δεν υπολογίζει ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος. Αυτοί οι παίκτες είναι οι Μπαράλες, Τάτος, Γιαννίκογλου, Ακόστα και Ελιβέλντο. Η διοίκηση προσπαθεί να χαμηλώσει το μπάτζετ για τη νέα χρονιά, να είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλό, αλλά παράλληλα θέλει οι παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να βοηθήσουν να υλοποιηθούν οι στόχοι της.