Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 15:54

Μπαίνει στο γήπεδο σήμερα η Εράνη

Γράφτηκε από τον
Μπαίνει στο γήπεδο σήμερα η Εράνη

Επιστροφή σε αγωνιστική δράση για την κυπελλούχο Μεσσηνίας 2023-2024 Εράνη, που στις 6 σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει ανεπίσημα την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας, η επίσημη έναρξη της χρονιάς θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη, με τον καθιερωμένο αγιασμό ώστε αγωνιστική σεζόν να κυλήσει καλά, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς και η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.
Η προετοιμασία θα γίνει στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών, τη φυσική έδρα της ομάδας και ο νέος προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Στουρνάρας με τον συνεργάτη του γυμναστή Στέλιο Ηλιόπουλο έχουν δώσει ραντεβού στα αποδυτήρια και μετά την πρώτη γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα και αφού μοιραστεί το αθλητικό υλικό, θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Βαγγέλης Στουρνάρας θα στηριχθεί στους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασίας τους με την Εράνη και είναι οι Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, Τάσος Μπουρδέκας, Δημήτρης Καπλάνης, Παναγιώτης Μπινιώρης, Δημήτρης Χάρμπας, Χάρης Φλαριώτης, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Διονύσης Καραχάλιος, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Γιώργος Μανωλάκος, σε όσους έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής και είναι οι Βαλεντίν Μαρτίνι, Ανδρέας Αντωνόπουλος, Γιάννης Τσακωνάκος, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Αχιλλέας Καρακατσάνης, Νίκος Κόλλιας και σε όσους έρθουν στη συνέχεια, καθώς υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με τους Χοσέ Πέδρο Ράτο, Λεονάρντο Σινάνι και Παναγιώτη Λακριντή. Ο τελευταίος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από την Καλαμάτα και αυτό το διάστημα δοκιμάζεται στην Ελλάς Σύρου, ομάδα Γ’ Εθνική, όπου προπονητής είναι ο Μεσσήνιος Παναγιώτης Χριστοφιλέας.
Σε ότι αφορά την μεθαυριανή προπόνηση, όπου θα ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία, θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ, αλλά και το φίλαθλο κοινό.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Εράνη για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετάσχει στο κύπελλο Ελλάδας, εκπροσωπώντας τη Μεσσηνία σε αυτό το θεσμό. Θα μάθει τον αντίπαλο της την Παρασκευή 23 Αυγούστου, ημέρα που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η κλήρωση της πρώτης φάσης.

Τα φιλικά προετοιμασίας

Έξι φιλικά παιχνίδια έχει προγραμματίσει να δώσει η Εράνη στη διάρκεια της προετοιμασίας της και ενδιάμεσα θα δώσει και το πρώτο παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδας. Το πρώτο από τα φιλικά έχει οριστεί για την Τετάρτη 14 Αυγούστου και είναι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παπαφλέσσα Χώρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων είναι το ακόλουθο:

Τετάρτη 14/08/2024
Φιλικός αγώνας εκτός έδρας με Παπαφλέσσα Χώρας

Σάββατο 24/08/2024
Φιλικός αγώνας εκτός έδρας με Ξενοφώντα Κρεστένων

Τετάρτη 28/08/2024
Φιλικός αγώνας εντός έδρας με Παπαφλέσσα Χώρας

Κυριακή 01/09/2024
Αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας

Σάββατο 07/09/2024
Φιλικός αγώνας με ΑΟ Διαβολιτσίου

Κυριακή 08/09/2024
Φιλικός αγώνας εκτός έδρας με Ηρακλή Καλαμάτας

Κυριακή 15/09/2024
Φιλικός αγώνας εντός έδρας με Πανγυθεατικό