Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 02:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πήρε Θεοδωρακόπουλο, επέστρεψε ο Χριστόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Πήρε Θεοδωρακόπουλο, επέστρεψε ο Χριστόπουλος

Ο Βασίλης Θεοδωρακόπουλος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παμίσου, ενώ ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος επέστρεψε στους “Νησώτες” ύστερα απ' τον ετήσιο δανεισμό του στον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Ο Θοεδωρακόπουλος είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Έχει ξεκινήσει από τον Θησέα Καλαμάτας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Αχαΐα με την φανέλα του Πανιωνίου/Αχιλλέα Αγυιάς. Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

Ο Χριστόπουλος είναι 19 ετών και καλύπτει την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, αλλά μπορεί να παίξει και πιο μπροστά. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αναδειχθεί από τα “σπλάχνα” του συλλόγου της Μεσσήνης.

Με τα “χρώματα” του Παμίσου θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν και οι Γιώργος Φυσαράκης, Νίκος Λάγιος, Παύλος Ντότσε, Κανάρης Μπούνας, Τσούνγκι Τσίντο Μπβουντούρα, Γιώργος Καλογερόπουλος, Ορέστης Αντεμάι και Παναγιώτης Μπεσσής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την μεταγραφή του Βασίλη Θεοδωρακόπουλου από τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Ο νεαρός μέσος έρχεται να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή και να αναδείξει το ταλέντο του.

Επίσης, η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή ακόμη ενός γηγενή παίκτη της που επιστρέφει στον σύλλογο μετά από έναν χρόνο στον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, τον νεαρό ταλαντούχο αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό που μπορεί να παίξει και στον επιθετικό τομέα και έχει αναδειχθεί από τα τμήματα της Ακαδημίας του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης.

Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»