Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 18:41

O τυχερός της λαχειοφόρου της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον

Ο Λευτέρης Σιμιτσής (αριστερά στη φωτό) είναι ο τυχερός της κλήρωσης της λαχειοφόρου που διοργάνωσε η «Μαύρη Θύελλα», με έπαθλο ένα σκούτερ μάρκας Jet 50cc.


Πρόκειται για ένθερμο φίλαθλο της ομάδας με συχνή παρουσία στο γήπεδο ο οποίος κατείχε τον τυχερό κλήρο με αριθμό 102 και χθες παρέλαβε τα κλειδιά του σκούτερ από τα χέρια του υπεύθυνου διαφήμισης της Καλαμάτας, Νίκου Νίκα.
«Ήταν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσα να περιμένω. Ο σύλλογος φέτος έχει κάνει κινήσεις που δεν είχαν γίνει στο παρελθόν. Η λειτουργία του περιπτέρου και της μπουτίκ ήταν πράγματα που έλειπαν και πιστεύω πως οι πρωτοβουλίες αυτές θα πρέπει να συνεχιστούν», είπε ο μάγειρας στο επάγγελμα Λευτέρης Σιμιτσής κατά την παραλαβή του δώρου του από το κατάστημα ΜΟΤΟ ΝΙΚΑΣ. Μιλώντας, για το αγωνιστικό κομμάτι και την συνέχεια της σεζόν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος: «Παρακολουθώ χρόνια την ομάδα και φέτος πιστεύω πως θα είναι η χρονιά μας. Δεν θα μας ξεφύγει η άνοδος. Είναι κάτι που περιμένουμε καιρό και αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρουμε».