Τετάρτη, 14 Ιανουάριος 2015 20:08

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εκτός ο Τριάντος, παίζει ο Δημητριάδης - ετοιμάζεται μασκότ ο «Θυελλάρας»

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εκτός ο Τριάντος, παίζει ο Δημητριάδης - ετοιμάζεται μασκότ ο «Θυελλάρας»

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο συνεχίστηκε σήμερα η προπόνηση της "Μαύρης Θύελλας" για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με το Λουτράκι.


Το δυσάρεστο νέο για τον Νίκο Κουρμπανά είναι ότι ο Τριάντος έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς και θα μείνει 10 μέρες εκτός δράσης πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για την Κυριακή. Αντίθετα, ο Δημητριάδης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του. Ο Αργυρόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες, έκανε ατομικό πρόγραμμα και αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Επιπλέον, πανέτοιμοι είναι και οι Ηλιόπουλος, Καλαντζής που ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους.
Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο. Ο αγώνας με το Λουτράκι είναι ο πρώτος από τους δύο συνεχόμενους που θα παίξουν οι Μεσσήνιοι στην έδρα τους (ακολουθεί αυτός με Παναρκαδικό) και φυσικά η νίκη είναι το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μασκότ ο «Θυελλάρας»!

Τον «Θυελλάρα», την μασκότ της ομάδας της Καλαμάτας ετοιμάζει ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Καλαμάτας Νίκος Νίκας
Σε σύντομο χρονικό διάστημα λοιπόν θα είναι έτοιμος να κάνει την εμφάνισή του στο Δημοτικό στάδιο δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.
Μετά λοιπόν την ανακαίνιση και λειτουργία του περιπτέρου, την κατασκευή του κινητού τρέιλερ και την λειτουργία της μπουτίκ, το τμήμα μάρκετινγκ και ετοιμάζει και τη μασκότ της ομάδας! Οσον αφορά την μπουτίκ, όπως ανακοινώθηκε τα είδη της εμπλουτίζονται συνεχώς.

Τα εισιτήρια

Προπώληση εισιτηρίων για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής (3 μ.μ.) με τον ΑΟ Λουτράκι στο Δημοτικό Στάδιο θα γίνει το Σάββατο από 10:00 έως 15:00 στο περίπτερο της Καλαμάτας (Φαρών και Ναυαρίνου).