Πέμπτη, 22 Ιανουάριος 2015 20:01

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: "Θα μετρήσουμε δυνάμεις στα ντέρμπι με Κυπαρισσία και Πάμισο", λέει ο Γιώργος Πρεβεζάνος

Γράφτηκε από τον

Το σερί του Τέλλου Αγρα είχε συνέχεια και στο εκτός έδρας ματς με τον Ακρίτα Κορώνης. Οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να δυσκολεύτηκαν τα πρώτα 40 λεπτά, όμως όταν έβαλε το πρώτο γκολ ο Τουρλίδας όλα έγιναν πιο εύκολα και στη συνέχεια η ομάδα του Αντώνη Μαυρέας απέδωσε και ποιοτικό ποδόσφαιρο.


Η ομάδα των Γαργαλιάνων πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού
το τελευταίο τρίμηνο με τις επιδόσεις της να είναι φοβερές…
Συγκεκριμένα μετρά 10 νίκες και μία ισοπαλία στα 11 τελευταία παιχνίδια. Σε αυτούς τους αγώνες ο Αγρας έχει φιλοδωρήσει τις αντίπαλες ομάδες με 32 γκολ, δηλαδή πετυχαίνει τρία γκολ σχεδόν ανά αγώνα! 
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας των Γαργαλιάνων Γιώργος Πρεβεζάνος έχει μείνει ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στον Αγρα και μιλώντας στο "Νotos" επισήμανε: "Είμαστε σε καλό δρόμο και στην ομάδα γίνεται εξαιρετική δουλειά.
Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έχουμε καλή χημεία και στόχος μας είναι να παίξουν κι άλλα παιδιά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να φτιάξουμε ένα καλό κορμό για τη νέα περίοδο".

"Καλύτερος Μεσσήνιος
προπονητής ο Μαυρέας"

Ο Πρεβεζάνος στάζει… μέλι για τον Αντώνη Μαυρέα και εξαίρει τη συνεργασία που έχει με τον συνεργάτη του Ανδρέα Ζόμπολο:
"Είμαστε ικανοποιημένοι με τον Αντώνη και μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία μας και του χρόνου.
Προσωπικά θεωρώ τον Μαυρέα τον καλύτερο προπονητή που έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια από τους Γαργαλιάνους και πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος Μεσσήνιος προπονητής με διαφορά".

"Τους σεβόμαστε, αλλά
δεν τους φοβόμαστε"

Ο γενικός αρχηγός του Τέλλου Αγρα μίλησε και για τα επερχόμενα ντέρμπι που έρχονται με τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, μιας και φαίνεται πως οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο, αφού είναι από τις λίγες ομάδες που μπορούν να κοντράρουν Πάμισο και Κυπαρισσία: "Θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στα ματς με Μεσσηνιακό και κυρίως με Κυπαρισσία και Πάμισο. Θα παίξουμε στα ίσια όλα τα παιχνίδια και εκτιμώ πως έχουμε καλή ομάδα και πως για να μας κερδίσει κάποιος θα πρέπει να… ματώσει.
Σεβόμαστε τις δύο ομάδες που είναι πάνω από μας στη βαθμολογία, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν".
Στα αγωνιστικά ο Τέλλος Αγρας προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Μεσσηνιακό στους Γαργαλιάνους.
Οι Γεωργόπουλος (ενόχληση στη γάμπα) και Κωστακιώτης (τράβηγμα στον τετρακέφαλο) αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όμως εκτιμάται πως τη Δευτέρα θα είναι ετοιμοπόλεμοι.