Πέμπτη, 22 Ιανουάριος 2015 20:11

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": «Μην διανοηθεί κανένας να ρίξει λευκή πετσέτα» - μήνυμα των οργανωμένων φιλάθλων για τη συνέχεια

Γράφτηκε από τον

Το γεγονός ότι η "Μαύρη Θύελλα" απομακρύνθηκε για πρώτη φορά έξι βαθμούς από την κορυφή της Γ' εθνικής, σε συνδυασμό με κάποιες αποχωρήσεις παικτών και έλλειψη μεταγραφών, έχουν προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φίλοι της ομάδας εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τα τελευταία αποτελέσματα και το ότι ενισχύεται η ομάδα, ωστόσο υπάρχει η πίστη ότι με τις κατάλληλες κινήσεις η ομάδα προλαβαίνει να αντιστρέψει την κατάσταση στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση - μήνυμα σε σελίδα στο facebook την οποία χειρίζονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι της "Μαύρης Θύελλας": «M' έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας, μην διανοηθεί κανένας να ρίξει λευκή πετσέτα γιατί θα μας βρει μπροστά του. Ο λαός και η ιστορία της "Μαύρης Θύελλας" απαιτεί μάχη μέχρι εσχάτων. Όποιος από τη διοίκηση, παίχτες, προπονητή δεν πιστεύει σε αυτό να έρθει να μας το πει για να χαράξει τη δική του πορεία.
Εμείς απαιτούμε αγώνα, συσπείρωση μέχρι τέλους και η νίκη θα μας δικαιώσει.
ΥΓ1. Δεν έχουν καμία αξία πλέον τα λόγια σας. Περιμένουμε πράξεις
ΥΓ2 Προς απογοήτευση σας υπάρχουμε και θα υπάρχουμε».

Την Τετάρτη
με Παναρκαδικό

Το Σαββατοκύριακο δεν έχουμε δράση στην Γ' εθνική λόγω των εκλογών και έτσι η "Μαύρη Θύελλα" έχει από τώρα το μυαλό της στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (28/1) με τον Παναρκαδικό στο Δημοτικό Στάδιο (3 μ.μ.).
Με το ματς αυτό θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος για την Μεσσηνιακή ομάδα η οποία φιλοδοξεί να κερδίσει τους Αρκάδες αλλά και να ευνοηθεί από τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς ώστε να πλησιάσει την κορυφή.
Αγωνιστικά, να θυμίσουμε ότι τραυματίες παραμένουν οι Τριάντος και Σκαρλάτος ενώ ο Δημητριάδης αναμένεται να τιμωρηθεί αφού ο διαιτητής του αγώνα με το Λουτράκι έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι τον έβρισε ο παίκτης της Καλαμάτας με τον το τέλος της αναμέτρησης.
Μεταγραφικά η Καλαμάτα έχει αποκτήσει μόνο τον Μοχάμεντ Κεϊτά ενώ έχουν αποχωρήσει οι Σκάρος, Πολυχρόνης, Γεωργακόπουλος και Ζάρκος.
Παρελθόν
από τη Λαμία
ο Ζαχαρόπουλος

Την λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο ανακοίνωσε χθες η ομάδα της Λαμίας. Ο νεαρός Καλαματιανός μέσος που πέρυσι αγωνίστηκε στην "Μαύρη Θύελλα", πήγε στην Λαμία το περασμένο καλοκαίρι όμως δεν είχε καμιά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής και έτσι αποχαιρέτησε γρήγορα την ομάδα.