Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 18:32

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κοντά σε Κώστα Σταματίου για τον πάγκο, παίρνει και άλλο παίκτη από Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον

Η χθεσινή απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τον Παναρκαδικό έφερε την παραίτηση του Νίκου Κουρμπανά και υποχρέωσε τους ανθρώπους της «μελανόλευκης» ομάδας να ξεκινήσουν άμεσα την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στο β' γύρο του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.


Από το βράδυ της Τετάρτης κιόλας ξεκίνησαν οι επαφές με προπονητές που θα μπορούσαν να αναλάβουν την Μεσσηνιακή ομάδα. Η πρώτη επαφή έγινε με τον πρώην προπονητή της Ερμιονίδας Ρομπέρτο Μπολάνο, με τον οποίο όμως υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό.
Στο τραπέζι έπεσαν και άλλα ονόματα όπως των Ζήκου και Τσίρκοβιτς, ωστόσο ο επικρατέστερος για να αναλάβει τελικά την Μεσσηνιακή ομάδα είναι ο Κώστας Σταματίου. Οι πρώτες επαφές με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟ Βάρδας έγιναν σε καλό κλίμα και σήμερα ή το αργότερο αύριο λογικά θα κλείσει θετικά το θέμα.
O Σταματίου κατάγεται από το Βόλο, έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες Β' και Γ' εθνικής (Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Γιαννιτσών) ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν στον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας.

Παίρνει και άλλο
παίκτη από Ερμιονίδα

Στο μεταγραφικό τομέα, μετά τον Αντώνη Λαζάρου, η Καλαμάτα θα πάρει ένα ακόμη παίκτη από την Ερμιονίδα. Ο λόγος για τον 21χρονο φορ Αργύρη Σχοινά, οποίος μάλιστα σήμερα βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο και πιθανότατα αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του.
Από εκεί και πέρα, να θυμίσουμε πως την Κυριακή η Καλαμάτα δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα καθώς θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Κύμη που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Ανακοίνωση
για Κουρμπανά

Τέλος, η διοίκηση της Καλαμάτας με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον Κουρμπανά για την προσφορά του στην ομάδα.
«Η διοίκηση του ΠΣ η Καλαμάτα» ευχαριστεί τον Νίκο Κουρμπανά για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα το διάστημα κατά το οποίο είχε την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας και για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του. Του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα».