Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 19:12

Εκοψαν πίτα οι παλαίμαχοι της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον

Την πίτα τους έκοψαν χθές το βράδυ οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας στην ταβέρνα «Δρίτσας». Παρευρέθηκαν πάρα πολλοί παλιοί αστέρες της ομάδας σε μια εκδήλωση που είχε κληρώσεις, δώρα αλλά έβγαλε και ειδήσεις…


Αρχικά άνοιξε την εκδήλωση ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας Λυκούργος Γαϊτανάρος.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η Σωτηρία Μπαζάνη που βρήκε το φλουρί και κέρδισε τα δύο δώρα, το λάπτοπ που πρόσφερε ο αντιπρόεδρος των παλαιμάχων Παναγιώτης Σερεμέτης και μια μεταξωτή γραβάτα που πρόσφερε ο φίλους της ομάδας Βασίλης Μανέτας. Ο τελευταίος πρόσφερε 10 ακόμη γραβάτες, τις οποίες πήραν οι παλαίμαχοι μετά από κλήρωση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης με τον αντιπρόεδρο Θοδωρή Παπαθεοδωρίδη, ο διοικητής του 9 ου Συντάγματος αντισυνταγματάρχης Βαγγέλης Ντίλιος, ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης και οι φίλοι της ομάδας Γιώργος Γκότσης,  Αλέξανδρος Νταγιόπουλος.

Δεν θα γίνει το φιλικό
με Παναθηναϊκό

Το καθιερωμένο φιλικό των παλαιμάχων τη Καλαμάτας με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος.
Όπως ειπώθηκε στην προχθεσινή εκδήλωση, ο λόγος είναι πως δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για να δεξιωθεί η Μεσσηνιακή ομάδα την Αθηναϊκή αποστολή, αφού φέτος δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα ο Δήμος Καλαμάτας!

Αδελφοποίηση
με ΠΑΟΚ

Ο Αντώνη Μαυρέας ανακοίνωσε στους παλαίμαχους της Καλαμάτας πως έχει πρόταση αδελφοποίησης του συλλόγου από τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ. Η πρόταση έγινε δεκτή και η αδελφοποίηση θα γίνει σε φιλική συνάντηση που θα γίνει το Μάρτιο στην Καλαμάτα. Μάλιστα ο κ. Παπαθεοδωρίδης δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει την φιλοξενία της 25μελούς αποστολής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.