Δευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 18:53

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χάνει τον τίτλο στο γήπεδο της, 5ο σερί ματς δίχως νίκη!

Γράφτηκε από τον

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο η Καλαμάτα δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης και πλέον δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι χάνει τον φετινό τίτλο μέσα στο γήπεδο της.


Η Μεσσηνιακή ομάδα δεν νίκησε ούτε τον Βύζαντα Μεγάρων καθώς παρότι προηγήθηκε μόλις στο 14' με τον Ηλιόπουλο είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 85' και να παίρνουν το βαθμό.
Ήταν το 9ο φετινό παιχνίδι της Καλαμάτας μέσα στο Δημοτικό Στάδιο, όπου μετρά μόλις 2 νίκες, ενώ έχει πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.
Ο απολογισμός είναι τραγικός και αν η ομάδα δεν είχε τα έξι διπλά σε εφτά εκτός έδρας αναμετρήσεις, τώρα θα πάλευε να αποφύγει τον υποβιβασμό…
Μετά τα προχθεσινά αποτελέσματα οι Μεσσήνιοι έπεσαν στην 4η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής και βρίσκονται πλέον ξανά 6 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναργειακό.
Το πρωτάθλημα έχει βέβαια 13 αγωνιστικές ακόμη, ωστόσο τα περιθώρια έχουν στενέψει και οι Μεσσήνιοι πρέπει να πετύχουν ένα μεγάλο σερί νικών αν θέλουν να ξαναμπούν στο κόλπο της ανόδου.

Παράπονα για
τη διαιτησία

Η Καλαμάτα έχει τα δικά της αγωνιστικά και… ψυχολογικά προβλήματα, έχει και την διαιτησία που προχθές έπαιξε το ρόλο της στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Τα παράπονα των Μεσσηνίων εστιάζονται στην φάση της αποβολής του Νιφορόπουλου στο 67', ο οποίος είδεν την δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή καθυστέρησε να χτυπήσει ένα πλάγιο άουτ.
Σε προηγούμενα ματς στο Στάδιο, η Καλαμάτα είδε πολλούς αντιπάλους να κάνουν προκλητικές καθυστερήσεις είτε σε εκτελέσεις φάουλ είτε προσποιούμενοι τους τραυματίες. Σε καμιά περίπτωση δεν αποβλήθηκε κανείς, ούτε καν είδε κίτρινη κάρτα. Προχθές όμως ο Νιφορόπουλος αποβλήθηκε για καθυστέρηση σε ένα ματς που είχε ακόμη 25 λεπτά μπροστά του!
Οι διαιτητές αποδοκιμάστηκαν έντονα κατά την αποχώρηση τους από τον κόσμο, ο οποίος μάλιστα τα έβαλε με τον Ράλλη γιατί ο τελευταίος δεν διαμαρτυρήθηκε καν στους ρέφερι και δεν προστατεύσει την ομάδα από άσχημες διαιτησίες.

Εκτός Μαρτίνος
και Νιφορόπουλος

Το χθεσινό ματς, πέρα από τους χαμένους βαθμούς, δημιούργησε και αγωνιστικά προβλήματα στους Μεσσηνίους. Συγκεκριμένα ο Νιφορόπουλος αποβλήθηκε και θα χάσει το επόμενο ματς με τον Ζακυνθιακό (την Κυριακή εκτός έδρας) ενώ ο Μαρτίνος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα χάσει και αυτός το ματς της Κυριακής. Υπάρχει φυσικά και η τιμωρία του Δημητριάδη από προηγούμενο, ο οποίος θα απουσιάσει και από το ματς με τον Ζακυνθιακό.