Κυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 22:04

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-2: Εχασε νέα ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή

Γράφτηκε από τον

Οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής έχουν βαθμολογικές απώλειες, όμως η Καλαμάτα δεν μπορεί να τις εκμεταλλευτεί και να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας.


Σήμερα ήταν η σειρά του Παναργειακού να αφήσει βαθμούς στα Μέγαρα, ωστόσο η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να κερδίσει στη Ζάκυνθο τον τοπικό Ζακυνθιακό και παράμεινε αρκετά μακριά από την κορυφή, στους 6 βαθμούς.
Μάλιστα το ματς ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους «μελανόλευκους» που πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ηλιόπουλος πέτυχε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα (16') με τον Καραμαλίκη και το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε με παιχνίδι κέντρου και τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές για να φτάσουν στο γκολ.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης είχαμε δύο γρήγορα πέναλτι και το ματς πήγε στο 2-2. Αρχικά ο Ζακυνθιακός πέτυχε το 2-1 με τον Καραμαλίκη να σκοράρει από τα 11 βήματα ενώ στο 57' ο Καλαντζής ισοφάρισε σε 2-2 με τον ίδιο τρόπο.

Μπορούσε το
διπλό στο τέλος

Το ματς ήταν αμφίρροπο σε όλη την διάρκεια του. Μετά το 2-2 και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις να πάρουν τη νίκη. Τελικά η ισοπαλία μάλλον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αν και στο φινάλε η Καλαμάτα τις δύο τελευταίες ευκαιρίες του αγώνα όπου θα μπορούσε να πάρει το διπλό. Συνολικά η εμφάνιση των Μεσσηνίων δεν ήταν άσχημη, καθώς έπαιζαν σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήθελε βαθμούς. Υπό άλλες συνθήκες η ισοπαλία ίσως να κρινόταν θετικό αποτέλεσμα, όμως μετά τις γκέλες στο Δημοτικό Στάδιο η Καλαμάτα χθες ήθελε μόνο την νίκη, την οποία τελικά δεν πήρε…

Τέταρτο ματς
χωρίς νίκη!

Ηταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που δεν κέρδισε η Καλαμάτα (δεν υπολογίζουμε την ενδιάμεση νίκη στα χαρτιά με Κύμη) καθώς είχαν προηγηθεί τα ματς με Λουτράκι (ισοπαλία), Παναρκαδικό (ήττα) και Βύζαντα Μεγάρων (ισοπαλία).

Το φιλμ του αγώνα

1' ΓΚΟΛ 0-1. Γκολ από τα αποδυτήρια για την Καλαμάτα με τον Ηλιόπουλο να πλασάρει εύστοχα μετά από πάσα του Καλαντζή και να γράφει το 0-1.
12' Σουτ του Σαλαπάτα η μπάλα λίγο άουτ.
16' ΓΚΟΛ 1-1. Ο Καραμαλίκης με κεφαλιά, από κόρνερ του Λιβέρης ισοφάρισε σε 1-1.
30' Σουτ του Ηλιόπουλου από καλή θέση απόκρουσε ο Κουρλός σωτήρια.
34' Σουτ του Τόγια για τους γηπεδούχους απόκρουσε ο Πάππος.
54' ΓΚΟΛ 2-1. Γκολ με πέναλτι του Καραμαλίκη. Το πέναλτι καταλογίστηκε όταν ο Καραμαλικης έκανε σέντρα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζαχαρόπουλου.
57' ΓΚΟΛ 2-2. Ο Καλαντζής εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σαλαπάτας από τον Τσαλέκου και ισοφάρισε σε 2-2.
60' Μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι με τον Μπαρμπαρούση να σουτάρει ελάχιστα άουτ από καλή θέση.
65' Νέο σουτ του Μπαρμπαρούση η μπάλα λίγο άουτ.
82' Κεφαλιά του Καραμαλίκη άουτ.
86' Κεφαλιά του Καλαντζή και μεγάλο απόκρουση του Κουρλού
89' Κεφαλιά του Νίκου, παραλίγο αυτογκόλ αλλά απόκρουσε ο Κουρλός.
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Κουρλός, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Λιβέρης, Νίκου, Τόγια (46΄ Σούρμπης), Πέττας (80΄ Καλογέρης), Καραμαλίκης, Κωστάκης, Μπαρμπαρούσης, Σκοζάι (90΄ Κόλα)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κώστας Σταματίου Πάππος, Χριστοφιλέας, Ζαχαρόπουλος, Λαζάρου, Δρούσης, Τσάτσος (89΄  Βασιλόπουλος), Ηλιόπουλος (90+3΄ Τσιφλίδης), Λουμπαρδέας,Σαλαμπάσας (82΄ Χαρίτος), Σκάρος, Καλαντζής.