Τρίτη, 24 Μάρτιος 2015 14:01

Ελλάδα: Επιστροφή «Κούλη» στην ενδεκάδα

Γράφτηκε από τον

Τα πλάνα του για την πρεμιέρα του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Κυριάκο Παπαδόπουλο.


Ο Έλληνας ποδοσφαιριστές της Μπάγερ Λεβερκούζεν, επέστρεψε έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια στις επιλογές του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος», καθώς ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, αναμένεται να βρίσκεται μεταξύ των «εκλεκτών» του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα, μια και θεωρείται πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο παιχνίδι της «γαλανόλευκης» απέναντι στην Ουγγαρία.
Ο «Κούλης» αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια ως αμυντικός μέσος και λιγότερο ως κεντρικός αμυντικός, ενώ η παρουσία των Παπασταθόπουλου και Μανωλά, δίνει την ευκαιρία στον Σέρχιο Μαρκαριάν να τον… προωθήσει στην μεσαία γραμμή, καλύπτοντας το κενό του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος είναι τραυματίας. Έτσι, ο άσος των «ασπιρινών» αναμένεται να αναλάβει ρόλο μπροστά από τα δύο στόπερ, με στόχο την αναχαίτιση των επιθετικών προσπαθειών των Μαγυάρων, αλλά και την μετατόπιση του παιχνιδιού της Ελλάδας από την άμυνα προς την επίθεση.
Πηγή: onsports.gr