Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 20:21

Ισόπαλοι χωρίς γκολ Πανθρακικός και Καλλονή

Γράφτηκε από τον
Ισόπαλοι χωρίς γκολ Πανθρακικός και Καλλονή

Πανθρακικός και Καλλονή βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και η εμφάνισή τους στο μεταξύ τους ματς στην Κομοτηνή την Τετάρτη (23/9) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας δείχνει να δικαιολογεί προς το παρόν τη θέση τους…

 

 

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους προπονητές τους να καλούνται τις επόμενες αγωνιστικές να βρουν λύσεις για να αποφύγουν τις… περιπέτειες. Πάντως, δεδομένων των συνθηκών, τόσο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μπορεί να είναι ικανοποιημένος που στο ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων κατάφερε να τους οδηγήσει στον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, κρατώντας και απαραβίαστη την εστία τους, όσο και για τον Θαλή Θεοδωρίδη που θα επιστρέψει με τους παίκτες του στη Μυτιλήνη έχοντας άλλον έναν βαθμό και μάλιστα στην έδρα μιας ομάδας με την οποία… μοιράζονται τους ίδιους στόχους.

 

Οι δύο «μονομάχοι» παρουσίασαν σαφείς αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι, με τον Πανθρακικό, πάντως, να δείχνει κατά διαστήματα διάθεση και να δημιουργεί - λιγοστές - ευκαιρίες, ενώ στον αντίποδα και η Καλλονή στάθηκε καλά αμυντικά και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

 

Διαιτητής ήταν ο Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών), με βοηθούς τους Ιωάννη Σίπκα (Πέλλας) και Νικόλαο Κωτούλα (Σερρών), ενώ τέταρτος ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

 

Κίτρινες: 53’ Μπαργκάν, 74’ Μελίσσης, 77’ Μάρτινς - 18’ Μπαργκάν, 80’ Κλαντρούμπσκι, 87’ Χογκ

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Μεχία, Μάρτινς (83’ Σέτι), Χαβίτο, Χασομέρης, Ντιγκινί, Νικόλτσης (66’ Βάλτερ).

 

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Τσαμπούρης, Κρολ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Γεωργίου, Μπαργκάν (68’ Γιορέντε), Ελλακόπουλος (62’ Σάμπα), Μανούσος (83’ Μπουρούς).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR