Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 16:39

Τιμοκατάλογος για να στήσεις ματς στην Αλγερία!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μία εξαιρετική έρευνα -που διήρκεσε τρία χρόνια- έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το BBC σχετικά με την διαφθορά που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της Αλγερίας. Όλα στήνονται, όλα αγοράζονται στην αφρικανική χώρα!

Φοβερά πράγματα αποκαλύπτει το BBC σχετικά με την διαφθορά που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της Αλγερίας. Μέχρι και τιμοκατάλογος κυκλοφορεί ανάλογα με τις... παραγγελίες.

Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν είναι "παράδεισος". Διάφορα ακούγονται, γράφονται και γίνονται παντού.

Το BBC, επί τρία χρόνια ερευνούσε τη διαφθορά που έχει υποστεί το ποδοσφαιρικό σύστημα στην Αλγερία.

Το ρεπορτάζ ολοκληρώθηκε και οι Άγγλοι έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας όλα αυτά που έμαθαν. Το πιο φοβερό στην όλη ιστορία είναι ο τιμοκατάλογος που κυκλοφορεί στη σκοτεινή πλευρά της "στρογγυλής θεάς" και ικανοποιεί τις επιθυμίες των ενδιαφερόμενων.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι για να "αγοράσεις" έναν διαιτητή με σκοπό να σου δώσει ένα πέναλτι... φάντασμα κοστίζει: 6,500 λίρες.

Το προαναφερθέν ποσό δελεάζει τους ρέφερι, καθώς ούτε με ένα χρόνο δουλειάς στα γήπεδα δεν μπορούν να το μαζέψουν.

Έχει παρακάτω, με την... ταρίφα να ανεβαίνει σε υψηλότερα επίπεδα. Για παράδειγμα αν ο πελάτης ζητήσει ισοπαλία, τότε θα την αγοράσει με 13.000 λίρες, ενώ για τη νίκη το ποσό εκτοξεύεται στις 50.000 λίρες! Πάντως, οι παραπάνω τιμές αλλάζουν ανάλογα με την κρισιμότητα ενός αγώνα. Άλλα χρήματα "παίζουν" σε πρωταθληματική αναμέτρηση, κι άλλα σε υποβιβασμούς.

Η έρευνα αποκαλύπτει, επίσης, ότι εκεί που γίνεται το μεγάλο φαγοπότι της διαφθοράς είναι στις μικρότερες κατηγορίες, ακόμη και σε ματς που αφορούν νεαρές ηλικίες. Εννοείται πως κανείς από όσους βοήθησαν το BBC να βγάλει στο φως όλα τα παραπάνω, δεν έδωσε τ' όνομά του δημοσιότητα. Για ευνόητους λόγους...

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ