Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 14:01

Αντέχει ο Πλατανιάς, με τα γκολ στην Πορτογαλία

Γράφτηκε από τον
Αντέχει ο Πλατανιάς, με τα γκολ στην Πορτογαλία

Μετρημένες επιλογές απ’ το σημερινό κουπόνι, ωστόσο το Betarades.gr ξεχώρισε κάποια σημεία και σας προσφέρει τις προτάσεις του. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.



To Betarades.gr είναι ένα σάιτ, στο οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα προβλέψεις, όπως τα previews των αγώνων, στατιστικά και βαθμολογίες πρωταθλημάτων.


Παίρνει αποτέλεσμα ο Πλατανιάς


Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από τη Σούπερλιγκ. Η Ξάνθη υποδέχεται τον Πλατανιά και επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.15. Αν η Ξάνθη θέλει να μείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ, σήμερα οφείλει να κερδίσει. Οι Ακρίτες βρίσκονται στους 33 πόντους και με νίκη θα φτάσουν τους 36, στο -1 από ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο και στο -5 απ’ την πεντάδα. Πολύ κρίσιμο και καθοριστικό το ματς με τον Πλατανιά, οι γηπεδούχοι αναζητούν ξανά εντός έδρας νίκη έπειτα απ’ τις 18 Δεκεμβρίου, όταν είχαν επικρατήσει 4-2 του Παναθηναϊκού! Έκτοτε, ακολούθησαν τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα στο πλαίσιο της Σούπερλιγκ. Στον αντίποδα, ο Πλατανιάς προέρχεται απ’ τη σπουδαίας σημασίας νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού, αποτέλεσμα που έδωσε τέλος στο σερί των ηττών. Ακόμη και η ισοπαλία σήμερα δε θα είναι κακό αποτέλεσμα για τους Χανιώτες, οι οποίοι πάντως εκτός έδρας είναι κακοί. Σήμερα όμως, θεωρούμε ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Πάμε με το Over 2,5 στη Μαδέιρα


Επόμενη στάση είναι η Πορτογαλία και η αναμέτρηση της Νασιονάλ Μαδέιρα με την Εστορίλ, όπου θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.31. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Νασιονάλ Μαδέιρα η οποία συνεχίζει την ανάβασή της στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας. Το συγκρότημα του Μασάντο μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Επίσης, έχει σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Στο μεταξύ, έντεκα βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν έχει μείνει η Εστορίλ, η οποία μετράει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας από τις Ρίο Άβε (2-1 εκτός έδρας) και Μπράγκα (2-0 εντός έδρας). Στις τρεις από τις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Εστορίλ σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

 

Μπορεί τη νίκη η Γκεντσεμπερλιγκί

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με τον «άσο» DNB της Γκεντσεμπερλιγκί κόντρα στην Εσκισεχίρσπορ σε απόδοση 1.90 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας, η Γκεντσλερμπιρλίγκι αντιμετωπίζει και πάλι μέσα σε λίγες μέρες την Εσκισεχίρσπορ, έχοντας ως μοναδικό στόχο της τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα την επιτρέψουν να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα, η Εσκισεχίρσπορ έχει μείνει μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ακίσασπορ (2-2 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Γκατζιάντεπσπορ (3-1 εντός έδρας), Κόνιασπορ (1-0 εκτός έδρας) και Γαλατασαράι (2-1 εντός έδρας).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.