Κυριακή, 23 Αύγουστος 2015 13:38

Στηρίγματα Κορίνθιανς και Μπόντο Γκλιμτ

Γράφτηκε από τον
Στηρίγματα Κορίνθιανς και Μπόντο Γκλιμτ

Ένα ακόμη εξαιρετικά ενδιαφέρον κουπόνι έχουμε στα χέρια μας την Κυριακή. Από Βραζιλία και Νορβηγία προκύπτουν οι δύο «δυνατές» προτάσεις, ενώ η πεντάδα συμπληρώνεται με παιχνίδια από Πρέμιερ Λιγκ, Ιταλία και Γαλλία. Πάμε αμέσως στα προγνωστικά του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε, μεταξύ άλλων, να διαβάζετε καθημερινά τα previews των αγώνων της ημέρας και να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα στοιχήματος.

 

Δε χάνει η Μπόντο Γκλιμτ

Η «δυνατή» επιλογή για την Κυριακή έρχεται από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας και πρόκειται για το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Χάουγκεσουντ – Μπόντο Γκλιμτ. Ένα θετικό σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα με δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες έλαβε τέλος για τη Χάουγκεσουντ η οποία έχασε με 2-1 εκτός έδρας απ’ τη Μιοντάλεν και αυτή τη στιγμή έχει απόσταση πέντε βαθμών απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ σημαντική η αναμέτρηση με την Μπόντο Γκλιμτ, μιας και έχουν τους ίδιους στόχους που είναι να μην κινδυνέψουν.

Απ’ τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος ήταν η Μπόντο Γκλιμτ, είχε φτάσει τις έξι συνεχόμενες νίκες, ένα εξαιρετικό σερί για τα δεδομένα της, όμως την περασμένη εβδομάδα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Βίκινγκ χάνοντας με 2-1. Με πολύ κόπο έχει φτιάξει μία διαφορά επτά βαθμών απ’ την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να ξεμπερδέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την παραμονή της κυνηγώντας και ένα καλό πλασάρισμα.

Κερδίζει η Κορίνθιανς

Εξίσου «δυνατό» προγνωστικό και από τη Βραζιλία και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Κορίνθιανς – Κρουζέιρο. Η διατήρηση της διαφοράς ασφαλείας από τους «διώκτες» περνάει για την Κορίνθιανς από το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Κρουζέιρο. Το σύνολο από το Σάο Πάολο πήρε ακόμα μία νίκη την περασμένη αγωνιστική, με το 1-2 επί της Αβάι να διευρύνει το αήττητο σερί της (8-3-0 στις τελευταίες 11 αγωνιστικές). Η μεσοβδόμαδη ήττα του Κυπέλλου από τη Σάντος σίγουρα προκάλεσε στενοχώρια, αλλά δεν είναι ικανή να συμβάλλει στο... σβήσιμο της κατάστασης ευφορίας.

Η Κρουζέιρο, από την πλευρά της, επιβεβαίωσε, με τη μεσοβδόμαδη ήττα Κυπέλλου από την Παλμέιρας, ότι οι... μετοχές της κινούνται καθοδικά. Τεράστιο το πρόβλημα στο σκοράρισμα, με την ομάδα να έχει μείνει άσφαιρη στις 4/5 τελευταίες αγωνιστικές και να έχει κατρακυλήσει στη 15η θέση του πίνακα. Στο 1-3-2 το σερί στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Η ώρα της Τσέλσι

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ της Τσέλσι σε απόδοση 2.03 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Τσέλσι με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Τσέλσι κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Για τη Γουέστ Μπρομ, στην πρεμιέρα το ατυχές 0-3 από τη Μάντστεστερ Σίτι δεν αντικατοπτρίζει στον απόλυτο βαθμό την εικόνα του αγώνα, ενώ ο βαθμός της ισοπαλίας στην έδρα της Γουότφορντ κρίνεται θετικός.

Λίγοι περίμεναν ότι η Τσέλσι θα βρισκόταν υπό... πίεση μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών. Το ισόπαλο 2-2 της πρεμιέρας απέναντι στη Σουόνσι (μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ») συνοδεύθηκε από τη ντροπιαστική ήττα στο «ντέρμπι τίτλου» με τη Μάντσεστερ Σίτι, Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη δεν… αντέχεται για τον Μουρίνιο και θεωρούμε ότι η Τσέλσι θα πάρει το «τρίποντο» καλύπτοντας και το χάντικαπ του ενός γκολ.

«Άσσος» η Φιορεντίνα

Περνάμε στην Ιταλία και τον «άσσο» σε απόδοση 2.26 στην αναμέτρηση Φιορεντίνα – Μίλαν. Την έξοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ διασφάλισε η Φιορεντίνα την προηγούμενη σεζόν. Συγκεντρώνοντας 64 βαθμούς (18 νίκες, δέκα ισοπαλίες, δέκα ήττες) κατέλαβε την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Την τεχνική ηγεσία των «βιόλα» ανέλαβε ο Πάουλο Σόουζα που θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» παίρνοντας τη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στη Μίλαν.

Μία από τις χειρότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της ήταν η περσινή για τη Μίλαν, μένοντας για δεύτερη σερί χρονιά μακριά από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου υπήρξαν μέσα στο καλοκαίρι, καθώς ο πρόεδρός και μεγαλομέτοχος, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποφάσισε να πουλήσει το 48% των μετοχών στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Μπι Ταετσάουμπολ, έναντι 500.000.000 ευρώ! Στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν προσλήφθηκε ο Σίνισα Μιχαίλοβιτς, ο οποίος τα πήγε περίφημα με τη Σαμπντόρια την περασμένη σεζόν, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ροσονέρι.

Νίκη για Λιλ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις για σήμερα με τον «άσσο» σε απόδοση 2.20 στο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος, Λιλ – Μπορντό. Πρώτος πόντος την περασμένη εβδομάδα στο φετινό πρωτάθλημα για τη Λιλ, τον πήρε εκτός έδρας κόντρα στη Μονακό. Παθητικό παιχνίδι για την ομάδα του Ρενάρ, η οποία έπαιξε στο δικό της μισό γήπεδο, περίμενε τον αντίπαλο και προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους. Τα κατάφερε σε μεγάλο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης, απειλήθηκε μόνο με στημένες φάσεις, όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών» ο εξαιρετικός γκολκίπερ, Ενιάμα. Ίδια τακτική είχε η Λιλ και στην πρεμιέρα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας. Σήμερα είναι αναγκασμένη να παίξει πιο επιθετικά αν θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στην επίσης ποιοτική Μπορντό.

Με τη ψυχολογία ανεβασμένη απ’ τα αποτελέσματα της τελευταίας εβδομάδας σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ θα παίξει σήμερα η Μπορντό. Μετά την αποτυχημένη πρεμιέρα κόντρα στη Ρεμς (εντός έδρας ήττα 0-1), το Σάββατο πήρε εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Την Πέμπτη πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Καϊράτ, επικρατώντας 1-0. Πολύ κρίσιμη η ρεβάνς, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τα έσοδα απ’ τους ομίλους της διοργάνωσης. Πάρα πολλά τα προβλήματα ενόψει του σημερινού αγώνα για τον Βίλι Σανιόλ, ο οποίος είναι αναγκασμένος να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.