Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 16:15

ΣΤΙΒΟΣ: Οι αθλητές του Ακρίτα έτρεξαν στον Πειραιά

Γράφτηκε από τον

Το τμήμα στίβου του Ακρίτα Καλαμάτας συμμετείχε στους αγώνες σκυταλοδρομίας που έγιναν το Σάββατο στον Πειραιά.

Μια υπέροχη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα, με εκπληκτικό καιρό έδωσε τη δυνατότητα σε όλους και κυρίως στα παιδιά να χαρούν με την ψυχή τους τον αγώνα.
Η ομάδα του Ακρίτα πήρε την σκυτάλη στα Street Relays και έτρεξε για να συνδυάσει  την προσωπική άθληση και ψυχαγωγία με την στήριξη της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων “Καλός Ποιμήν”.
Κοντά στον Καλαματιανό σύλλογο για άλλη μια φορά ήταν τα επίτιμα μέλη του συλλόγου Νίκη Μπακογιάννη και Βούλα Κοζομπολη καθώς και άλλα μέλη του συλλόγου ολυμπιονικών που μετείχαν στην εκδήλωση όπως η Βούλα Ζυγουρη.
Ειδική αναφορά στην ομάδα της Καλαμάτας έκανε ο δήμαρχος Πειραιά κ. Μόραλης και ιδιαίτερα στην υποψηφιότητα της πόλης μας για ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα  2021 μιας και ο Πειραιάς αποτελεί μια από τις πόλεις που διεκδικούν το χρίσμα.
Με την ομάδα των ανδρών συμμετείχαν οι Πέτρος Παπαδόπουλος, Κοσμάς Τριανταφυλλόπουλος και Πάρης Χρονόπουλος, ενώ με την ομάδα των γυναικών οι Δήμητρα Παναγοπούλου, Κικεντζή Νάντια και Γεωργία Παναγοπούλου. Επίσης, συμμετείχαν στις ομάδες των παιδιών οι παρακάτω αθλητές της Ακαδημίας του Ακρίτα: Αλέξανδρος Κικεντζής, Αλεξάνδρα Δουλάμη, Θεοδώρα Δουλάμη, Μαρία Ορφανέα, Ηλίας  Καράμπελας, Παναγιώτης Νταβέας, Γρηγόρης Σκαρτσίλης, Γεωργία Παναγιωτοπούλου, Νικάλαος Δαλαχάνης και Καλή Δαλαχάνη.