Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 19:04

Διακρίσεις για τον Πονηρέα του Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

Θετική παρουσία και σημαντικές διακρίσεις είχε σε μια σειρά αγώνων το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Πονηρέας.

Κατ' αρχήν, ο μαθητής της Β' τάξης του Λυκείου Καρδαμύλης έγινε ο πρώτος αθλητής του νεοσύστατου αθλητικού σωματείου Γ.Σ. Ακρίτας 2016 που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Στίβου, το οποίο έγινε στα Τρίκαλα στις 25 Ιουνίου και αγωνίστηκε στο δρόμο των 3.000μ.

Η συμμετοχή του στο πανελλήνιο ήρθε μόλις λίγες μέρες με την απόκτηση επίσημου δελτίου αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ, τον περασμένο Μάϊο. Επίσης πρέπει να σημειωθεί πως ξεκίνησε τις προπονήσεις του τον Σεπτέμβρη του 2016 με προπονητή τον Κωνσταντίνο Κουβαρά.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός αθλητής ήταν 1ος νικητής του 7ου αγώνα Δυτικής Μάνης στο δρόμο των 5,5 km με επίδοση 20΄.31’’. Πρώτος νικητής ήταν και στην κατηγορία 18-29 ετών στο Salomon Mountain Cup ενώ ήταν 2ος νικητής στην γενική κατάταξη του 8ου Αγώνα ορεινού τρεξίματος «Taygetos Challenge».

Ο πρόεδρος του Ακρίτα Πέτρος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. έδωσαν συγχαρητήρια στον Νίκο Πονηρέα "για τις πολλαπλές αθλητικές του επιτυχίες και το υψηλό ήθος του με την ευχή να καλλιεργήσει το ταλέντο του και να αποτελέσει πρότυπο αθλητή στο μέλλον"...