Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2018 16:16

“Filiatra Run" με ομάδα κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας!

Γράφτηκε από τον
“Filiatra Run" με ομάδα κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας!

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο φετινός αγώνας Filiatra Run , που συνεχίζει να επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για τους δρομείς και τους επισκέπτες του και να δημιουργεί ένα περιβάλλον ιδανικό για όσους το έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Ετσι στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχει και h ομάδα κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας! Η ομάδα αποτελείται από από πτυχιούχους, αλλά και μαθητές που φοιτούν στην ανωτέρα τάξη των κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Έχουν συμμετάσχει μάλιστα σε αρκετές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία) όχι μόνο με σύνολα κρουστών, αλλά και με ορχήστρες όπως: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Bavarian Symphony Orchestra, Danubia Orchestra και βέβαια τη Μαθητική Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Καλαμάτας, τη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας και σύνολα του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα στο "Filiatra Run 2018, θα συμμετέχουν οι Κακοτυλημένου Ελένη, Μανωλακάκης Κωνσταντίνος, Κάστορας Ιάσονας, Πολυχρονόπουλος Γιώργος και Αλεξανδροπούλου Υπαπαντή.

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή της ανωτέρω ομάδας είναι μία προσφορά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας, την οποία ευχαριστεί η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης "Filiatra Run 2018" .