Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 18:49

Εκδρομή του ΣΔΥΜ για το Navarino Challenge

Γράφτηκε από τον

Η διοργανώτρια αρχή του Navarino Challenge θα στηρίξει και φέτος τη συμμετοχή του ΣΔΥΜ στο Navarino Challenge 2018...

Συγκεκριμένα θα προσφέρει ένα δωρεάν πούλμαν (50 ατόμων) για τη μεταφορά των μελών του συλλόγου από την Καλαμάτα στην Costa Navarino την ημέρα που διεξάγονται οι αγώνες τρεξίματος 5χλμ – 10χλμ και 21,1 χλμ (ημιμαραθωνίου), την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

Εκ μέρους της διοργάνωσης και του ΣΔΥΜ, θα υπάρξει η προσφορά περιορισμένου αριθμού δωρεάν συμμετοχών για τα μέλη του συλλόγου. Για να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη προσφορά, θα πρέπει στο σημείο της φόρμας εγγραφής που αναφέρεται το στοιχείο Club / Σύλλογος, να σημειώνετε τη λέξη ΣΔΥΜ. Η ενημέρωση για τους νικητές της κλήρωσης θα γίνει στο πούλμαν που θα μεταφέρει τα μέλη στην Costa Navarino. Η προσφορά ισχύει και για τα μέλη που θα μετακινηθούν ιδιωτικά.

Tο κόστος εγγραφής σε οποιαδήποτε διαδρομή τρεξίματος είναι 20 ευρώ. Οι εγγραφές είναι ενεργές μέχρι τις 31 Αυγούστου και ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή παράταση. Ωστόσο είναι καλό όσοι ενδιαφέρονται να κινηθούν άμεσα, ώστε να προλάβουν να κλείσουν το ακριβές μέγεθός μπλούζας που θα παραγγείλουν.

Η ώρα και το σημείο αναχώρησης του πούλμαν θα ανακοινωθούν όταν γίνουν γνωστά. Πληροφορίες: Χρήστος Μπένος 694 4585039

Το link των εγγραφών στους αγώνες είναι http://activemedia.com.gr/product/navarino-challenge-2018/