Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 15:57

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Τρεις αθλητές του έτρεξαν στον 6ο Αγώνα Δρόμου «Ζεύξη Run»

Γράφτηκε από τον
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Τρεις αθλητές του έτρεξαν στον 6ο Αγώνα Δρόμου «Ζεύξη Run»

 

Με 3 αθλητές του συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών στο 6ο Διεθνή Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Ζεύξη Run». Ο αγώνας έγινε την Κυριακή και ήταν αφιερωμένος στην Πατρινή πρωταθλήτρια και κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η Ζεύξη», μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων, την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» και τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών.

Το παρών στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων έδωσαν και τρία μέλη του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών, ο Δημήτριος Βασιλόπουλος (0:49:22,37), ο Χαράλαμπος Γιούλης (0:49:28,95) και ο Χαράλαμπος Ντούνος (0:52:17,50).


Να σημειωθεί ότι το «6ο Ζεύξη Run» είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς ενισχύθηκε από τις συμμετοχές ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας και η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, καθώς επίσης και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Πάτρας.

Από τις παρουσίες και τις συμμετοχές ξεχώρισε αυτή του προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων, Πάκο Μποράο και του προέδρου των Δημάρχων για την Ειρήνη και πρέσβη της Φλόγας του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρου Ζαγάρη.