Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 16:22

Σε διεθνή αγώνα καρτ στην Πάτρα ο Γιάννης Ζησιμόπουλος

Γράφτηκε από τον

Σε διεθνή αγώνα καρτ που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα θα συμμετέχει ο εννιάχρονος Γιάννης Ζησιμόπουλος από τη Λογγά, ο οποίος ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από τριών χρονών.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί ένα σπουδαίο αθλητικό θεσμό που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από την Δυτική Ελλάδα αλλά και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Ζησιμόπουλος πραγματοποιεί τις προπονήσεις του στη πίστα καρτ “San Nicolas” της Καλαμάτας και δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο άθλημα, καθώς τον βοηθά να εκτονώνεται, να συνεργάζεται με τους άλλους αθλητές και έχει αποκτήσει αντανακλαστικά αλλά το κυριότερο όπως ο ίδιος λέει, έχει κατανοήσει όλους τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται κατά την οδήγηση αφού έχει γνωρίσει με βιωματικό τρόπο τους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς. Παράλληλα μας προτρέπει να περιορίζουμε τη διάθεση για υψηλές ταχύτητες στις πίστες και μόνο. Συμπαραστάτες στην ενασχόληση του Γιάννη είναι οι γονείς του που αφιερώνουν πολλές ώρες δίπλα από τον μικρό Γιάννη γιατί είναι ένα άθλημα με ανάγκες για συντήρηση και εφαρμογή κανόνων ασφάλειας.