Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 15:18

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εύκολο διπλό στην Πάτρα για τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε ο Απόλλων Καλαμάτας πετυχαίνοντας μία ακόμη εκτός έδρας νίκη, καθώς χθες κέρδισε στην Πάτρα με 3-0 σετ την Ε.Α. Πατρών.

Η ασπρόμαυρη ομάδα διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ξεφεύγοντας με 11 βαθμούς από τη δεύτερη Ολυμπιάδα Πατρών, που πήρε δύο πόντους στην εκτός έδρας νίκη της επί του Γ.Σ. Αργους.

Ο Απόλλωνας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι είχε κάποιες αθλήτριες με πρόβλημα τραυματισμού, και κατάφερε όπως και στο ματς του α’ γύρου να πάρει μια καθαρή νίκη με 3-0 σετ. Οι Ιωσηφίδη, Δεδούση, Αντωνοπούλου, παρότι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, αγωνίστηκαν κανονικά, υπερέβαλαν εαυτούς και βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει σε αυτή την άνετη επικράτηση. Πρόβλημα τραυματισμού είχε και η Μπούνα, η οποία δεν κατάφερε να το ξεπεράσει και έτσι δεν συμμετείχε στο παιχνίδι.

Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα στρέφεται στους αγώνες μπαράζ που οδηγούν σε άνοδο, που θα διεξαχθούν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Μένει ακόμη μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια στον όμιλο, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Α.Ο. Ακρίτα, στην καλαματιανή αναμέτρηση που έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου.

Τα σετ 17-25, 20-25, 16-25.

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Μητρόπουλος): Στούκη, Κάτση, Συσίκη, Ζάννη, Μακρή, Τζουλέα, Πελεκούδα, Οικονόμου, Μαστρογεωργίου, Ζήκου (λ), Καρνάτσου.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μπ. Μυτσκίδης): Ιωσηφίδη, Δεδούση, Καραχάλιου, Νικολακοπούλου, Κοτσώρη, Αντωνοπούλου, Σκοπελίτη, Μπίτσικα, Μπούνα, Βομβύλα (λ).